Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem igazán értem. Mi köze a mobil voda sticknek a wifihez? Az nem wifi hanem mobilnet nem?
Hogy lehet egy mobil stick-el wifire csatlakozni?Milyen kamerád van? M1 vagy M2? Ha M1 akkor a #1-ben van az alkalmazás. Ha M2 mint nekem, akkor pl. a #37-ben írtam.
A lényeg hasonló mind a kettőnél. A routerben be kell állítani jelszót. Az appban a wifi ssid-t és jelszót be kell írni. Nem szabad a telefont lehalkítani, és a kamera mikrofonja közelébe kell tartani. Ezután az app elcsipogja a kamerának a beállításokat, és mennie is kell. Mint a #3-ban leírva.Most nézem ezt a V380-at, most akkor tényleg milyen kamerád van? Ha Digoo akkor olyan appot használj ami hozzá való. Ha nem Digoo, akkor meg nem tudunk segíteni. Nem lehet keverni az appokat, hiába néz ki szinte egyformán, nem biztos hogy ugyanazokat a chipseteket és protokollokat támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest