Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
Ez hülyeség. Be tudod lőni a teljes területet, és a monitoron határozol meg adott területet, így a teljes táblát ki tudnád használni. Amúgy gondolj bele egy kicsit, hogy milyen marha széles lenne már akár egy S-es tábla is. A 21:9-es képarány azért született, hogy két káva helyett egy káván lásd a dolgaidat, ami marha jó dolog, de szvsz ilyen képaranyára egyetlen egy rajzprogramban sincs szükség.
Úgy gondolom, hogy a Wacom és a többiek egészen addig nem fognak ezzel foglalkozni, amíg az Apple nem gyárt egy 21:9-es iMac-et, mert a legtöbb Wacom vásárló - komolyabb cuccok - Apple-t, tehát 16:10-es arányt használnak.
-
tikshow
addikt
válasz
atiboss #4460 üzenetére
Nem grafikus a végzettségem, de ez a szakmám. Itt pedig egy cikk, hogy mi fán terem amire szeretnél menni: link.
A külföldi iskola sokkal-sokkal többet kerül. Ha formatervezőnek szeretnél menni, akkor szerintem Milánó. Ha koncepcionális dolgok érdekelnek - teljes szabadság témaköre, pl játékipar, ebbe is óriási pénz van - akkor mondjuk Malajziába az FZD School of Design, de biztos van közelebb is valami, csak őket úgymond "ismerem". De továbbra is kihangsúlyozom, hogy ebben a szakmában nagy ívben lesz@rják, hogy honnan milyen papírod van. Kell egy erős portfólió, a többi jön magától, a két szép szemedért és egy papírért amire az van írva, hogy XYZ istenkirály grafikuscsászár vagy, nem fognak sehová se felvenni, max ha nagyon sok felesleges pénzük van.
A két tábla közül mind a kettő jó, de én inkább az Intuos 5-öt venném.
-
tikshow
addikt
válasz
atiboss #4454 üzenetére
1. Nincs driver.
2. A - még akár jó is lehet, ha működik. Az Intuos 3 nem volt egy rossz széria.
2. B - semmiképpen sem.3. Ez jegyzetelésen kívül másra nem jó.
4. Ha csak nem Cintiqet veszel akkor papíron könnyebb. A rajztáblák felnagyítják az apró hibáidat, pl egy papíron egyenes vonal esélyes, hogy digitalizálva már hullámos lesz.
5. Huion
-
tikshow
addikt
válasz
#16514048 #4447 üzenetére
Én átállítottam Photoshopba az ecset méretének változtatását a "," és a "." karakterekre, majd ezeket hozzárendeltem a táblához, így már pöpecül megy. Viszont touch ring helyet szerintem használd a CTRL + Alt + Jobb klikk és egér mozgatása opciót. Jobbra-balra húzva az ecset méretét állítod, fel-le pedig a szélek erősségét.
-
-
tikshow
addikt
válasz
embeembe #4421 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy rángatózik a kép? Nem lehet, hogy a VGA-d hibás vagy a VGA driverével van valami? Én első körben arra gyanakodnék, ha kijelzővel baj szokott lenni, akkor az minden felbontáson meg kellene, hogy jelenjen.
U.i.: Próbáld meg a Cintiq képfrissítését 60hz-re állítani a maximális felbontásán, ezt tudnia kellene.
-
tikshow
addikt
válasz
atiboss #4414 üzenetére
Nincs a tableteden rendbes USB csatlakozó így én nem látom, hogy ezt mégis hogy képzelted el. Egyébként Android táblára lehet csatlakoztatni ilyeneket, de driver nincs hozzájuk. Ha ilyet szeretnél, hogy utazás közbe is használni a táblát, akkor spórolj egy Companion Hybridre vagy Companion 2-re.
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4396 üzenetére
Szallitassal 145
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4394 üzenetére
A Huion pedig jelenlegi arfolyamon 168+szallitas.
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4392 üzenetére
A sktechbook pro alapbol ingyenes, pro verzio pedig 4 euro. Ez iPadre persze.
Ipad 1 es kettovel nem kompatibilis, a Minik pedig szerintem ilyen celra tul kicsik. A 10"-os iPad se a legjobb meret, de celnak megfelelhet. Viszont ugye egy iPaden neked sose olyan komoly szoftver, mint Photoshop vagy CorelDraw.
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4390 üzenetére
Igen, ezert kell hozza spec gep. Ott van a leirasba, hogy mikkel komaptibilis.
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4386 üzenetére
Mit szólnál egy Ipad 3hoz plusz ehhez: Wacom Creative Stylus 2?
Autodesk sketchbook pro van Ipadre is, az rajzolni tök jó.
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4381 üzenetére
Nem használunk kevesen ilyet. Egyszerűen nincs értelme eladni, csak a nagyon régieket, de azokat meg annyira minimál áron lehet, hogy rokongyerek kiköt a cucc játszani.
Szvsz használt 100k-ért nagyon lutri lesz.
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4378 üzenetére
Igazából nagyon nem hiszem, hogy ezzel a Huionnal mellé tudsz lőni, max a driverekkel lesz gond, de az utóbbi időkben a Wacom driverek sincsenek a helyzet magaslatán.
Annyi, hogy a toll egy kicsit nehéz lesz, mert akus vagy elemes. Wacomokba nincs ilyen.
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4375 üzenetére
Annyiert talan kapsz egy regi 12wx-et
-
tikshow
addikt
válasz
captainnemo #4371 üzenetére
190-ért már tudsz néha szerezni Cintiq 13HD-t: link
-
tikshow
addikt
-
tikshow
addikt
válasz
Menyus91 #4327 üzenetére
Az Intous Pen Touch Medium végső soron egy Intous 3 A5 (sima nem wide). Ennek 216 x 135 mm az aktív területe, míg az Intous 3 A5-nek 203x152 mm.
Toll dőlés nincs. Viszont van benne Multitouch. Ugyanúgy 1024 pontos érzékelés van. Viszont csak 4 darab gyorsgomb található rajta, illetve nincs TouchStrip.
Az meg, hogy mennyire kopik a hegy igazából szerintem nem számít. Pár száz forintos kopóalkatrészről beszélünk.
Az Intous Pro ettől azért többet tud. Vezetnélküli vezérlés, 2048 pontos érzékelés - na mondjuk ezt szerintem pont nem fogod észrevenni. Van toll dőlés érzékelés, jóval több gomb + 1 TouchStrip, mint az Intouos 3-on, csak itt körbe van. Viszont árba plusz 150 euro.
Szvsz én azt mondom, ha elég neked a 4 gomb és nem kell a TouchStrip és nincs szükséged az Intous Pro extra dolgaira, akkor Intous Pen Touch Medium.
Ezt majd csekkold holnap, hátha akcióznak valami jót neked.
-
tikshow
addikt
válasz
FazekasLaci #4323 üzenetére
Hm, a 6.8.4 tényleg stabil driver, utána a 6.9.x viszont tényleg az eddigi legrosszabb amivel valaha találkoztam a kb 15 éves PC-s életemben, viszont a 6.10-be ami momentán fent van az oldalon már javítottak nagyjából mindent. Azt azért leírnám, hogy a Cintiq 22-24 touchot / Companion Hybridet senki se vegyen OSX alá, mert az OSX touch funkciója egyszerűen borzalmas. Szörnyű ezt leírni arról a gyártóról aki a nagyközönség elé tárta a Multi-Touchot, de sajnos ez van. Egyszerűen kezelhetlen tárgya az egész. Viszont Win 8/8.1 alatt, 125%-ra felvett dpi-vel istenkirály a Hybrid.
-
tikshow
addikt
válasz
BonFire #4285 üzenetére
Áu, akkor ez egy másik szoftver. No mindegy.
Kellene lenni egy ilyen programnak, hogy Wacom Tablet Preference File Utility, elvileg a Start/Programok/Wacom alatt van. Na ott tudsz csinálni egy Backup file, és a Restore-al pedig vissza tudod majd állítani. Ha ilyen sincs - és a legújabb driver van fent - akkor tanácstalan vagyok.
-
tikshow
addikt
válasz
BonFire #4282 üzenetére
Ha legújabb drivered van, akkor csinálj egy Backupot a Wacom felhőbe és onnan bármikor vissza tudod szedni. Desktop Centerbe keresd.
Lehet te nem szereted, ő viszont szeretheti, és adjuk meg neki ezt az opciót. Kikapcsolni bármikor ki tudja, ez olyan, hogy jobb az, ha van nálad gumi és nem használod, mintha nem lenne nálad, de szükség lenne rá.
-
tikshow
addikt
válasz
judit44444 #4280 üzenetére
Nekem egyik gépemen jó, másikon ilyen, mint a vidibe. Amin jó azon Win8 van, amin rossz azon 8.1. Passz.
-
tikshow
addikt
válasz
judit44444 #4278 üzenetére
A manga csak a szoftver neve. Magamból kiindulva, marhára nem lesz kedve megtanulni használni egy totál más programot, ami már bevált és álmából felkeltve is tudja, hogy mi merre van, azt fogja használni.
Szerintem a touchos megérné, mert legalább nagyításra/kicsinyítésre és a rajzfelület mozgatásra nem kellene külön hotkeyt belőnie, ha szeretné.
-
tikshow
addikt
válasz
BonFire #4263 üzenetére
Valamelyik nap majd csinalok rola egy videot, csak momentan a Macem van nalam, azon pedig ez nem jon elo. De egyebkent ez tobb eves problema, h neha par pillanatra elszall, legalabbis youtubeon van egy designer srac - FZD Designs - o emlegeti a korabbi videoiban, h elo szokott fordulni.
-
tikshow
addikt
válasz
BonFire #4254 üzenetére
Photoshopba ugy tudod eloidezni, h elkezdesz rajzlolni, majd kikatintasz valahova nem photoshopba, mondjuk a talcara, es vissza be photoshopba egybol a rajzteruletre, de mindekozben nehogy eltunjon a Photoshop, talcan levo ps ikonra se kattints. Voila, elso klikk nyomas erzekeles nelkul lesz. Az ujabb tablaknal azert van ez, mert touchosak, szoval, a tollat megfeleloen magasra emeled, a kezeddel ficankolsz, akkor ki tudsz kattintani a talcara. Megoldas? Teljes kepernyon kell hasznalni a PS-t, ha rajzolsz akkor kell is azaz extra par pixel a talca miatt.
-
tikshow
addikt
válasz
_Highlander_ #4212 üzenetére
Papír után marha nehéz megszokni, hogy van nagyító.
-
tikshow
addikt
válasz
Belapapa #4210 üzenetére
ConceptCookie egy Intuos 3S-t használ. Az kb hasonló, mint ez, néz utána mit tud. Egyébként megszokás kérdése. A az ilyen picikkel az a baj, hogy a kicsit nehézkes velük gyorsan pontosan dolgozni, mert közel se 1:1 arányba mozog az kurzor és a toll. De ha megszeretted ezt a digitális technikát, akkor később válthatsz nagyobbra vagy Cintiq-re, szvsz kezdésnek megfelel.
-
tikshow
addikt
válasz
_Highlander_ #4194 üzenetére
Ez nem plazma tv, hogy ott marad egy szellemkép.
A pixel hiba pedig a 1,5 milliós EIZO/NEC monitoroknál is előfordul. Ezek ezzel járnak. Persze nem gyakori a dolog.
-
tikshow
addikt
Wacom felhasználók! Szóval mindenki.
Akinek kínai karakterek jelentek meg telepítéskor annak van egy jó hírem, kijött a 6.3.10w2-es driver amely megoldja ezt a problémát, illetve a Wacom Desktop Center se jelez már random hibát induláskor. Illetve Companion Hybrid felhasználóknak jó hír, hogy egy kicsit folyékonyabb lett a touch funkció Windows alatt.
-
tikshow
addikt
válasz
lacamaca86 #4183 üzenetére
A Mangaba van Multi Touch a másikba nincs. Ezt neked kell tudod, hogy kell-e vagy sem.
-
tikshow
addikt
válasz
lacamaca86 #4181 üzenetére
Persze, hogy hasznos. Ez a kicsi inkább csak retusáláshoz, de ismerősödnek valószínűleg amúgy is csak erre kellene.
-
tikshow
addikt
-
tikshow
addikt
válasz
_Highlander_ #4167 üzenetére
Designed by Wacom. Assembled in China.
Enyémen ez van. De nem javaslom, mert a toll nagyon karcolja, a multi touch se az igazi vele, illetve nem matt. Lehet használni, de nem a legjobb. Szerintem majd cserélem valamire, igazából rendeltem máshonnan - Strong Engineering -, de ott elírtam a szállítási címet és két hónapja várom a csodát, hogy valami történjen. 40$ bukó. Viszont már a 13"-osra is nehéz felrakni, nem, hogy 24-esre.
Újabb modellekről akkor lesz hír, ha valamikor bejelentik őket.
(#4166) xeno204: Egy képsort tudnál csinálni a beállításokról? Illetve a programhoz próbálod rendelni a gyorsgombot vagy általánosan? Ha programhoz próbálod rendelni, akkor fusson a program amikor hozzáadod, ne manuálisan add hozzá, így elvileg jónak kellene lennie mindennek.
-
tikshow
addikt
válasz
_Highlander_ #4164 üzenetére
Itt nincs benyomódás, érzésre olyan, mintha golyóstollal egy kemény felületen lévő papírra írnál - egy az egybe olyan, mint minden más Wacom tábla, kellemes. A távolság a kurzor és a toll között változó, a betekintési szög függvénye, ezt hivatalosan parallax effektnek hívják. Számomra egyedül csak a képernyő széleinél jelent ez gondot, mert ott egy kicsit eltolja a kurzort valamilyen irányba a tollhoz képest, a képernyő belsején viszont tökéletesen működik. Legalábbis 13"-en, 24"-en ez valószínűleg kevésbé zavaró, sőt szerintem nem is tűnne fel, de nem próbáltam még ebbe a méretbe.
Annyi, ha rendelsz, akkor rendelj hozzá egy védőfóliát(eBay, Amazon), mert hiába írja a Wacom, hogy ez bizony nem karcolódik a sima tollal, fog! Sokan írták a hivatalos fórumukon, de nem érdekli őket, azt javasolják, hogy védőfólia és jócakkát.
Egyébként nem egyezik meg a két technológia, azok az aláírós gépek Rezisztív technológiával működnek, míg ezek Kapacitívvel.
-
tikshow
addikt
válasz
_Highlander_ #4161 üzenetére
-
tikshow
addikt
válasz
_Highlander_ #4161 üzenetére
Photoshopban az ecsetdőlés necces, habár van olyan ecset amit lehet göntögetni, de nem a legjobbak, ilyen célra inkább Corel Painter kellene.
Egy 50 milliós Audira se kapsz 4 évnél több garanciát, de mondok jobbat, egy 1 milliárdért vásárolt házra 0 év garanciát kapsz, max köthetsz ilyen-olyan biztosítást. That's life.
Az Adobe pedig éppen azon van, hogy a tábla PC-kkel kompatibilissé tegye a szoftvereit, a legújabb Illustrator CC már kapott is Touch felületet, ami baromi jól használható. A PS még le van maradva, de valószínűleg ez is meg fogja kapni, ettől függetlenül a képernyő forgatása, nagyítás/kicsinyítés megy. Illetve, ha touchot veszel, akkor a Wacom On-Screen Controls is megy jól.
Nem mellesleg, nem 24HD Touchom van.
-
tikshow
addikt
válasz
oregmotoros6 #4153 üzenetére
Nincs hozzá magyar kézikönyv. De igazából magától adódik a dolog. Drivereket felrakjátok. Vezérlőpult/Wacom Tablet Properties megnyit, és ott szépen be lehet állítani az egészet. De kezdésnek hagyjátok gyári beállításon.
Az angol kezelési kézikönyv itt elérhető: LINK
Ha kérdésetek van vele kapcsolatban, akkor nyugodtan tegyétek fel.
-
tikshow
addikt
válasz
Hkriszt #4108 üzenetére
A Pro-n lévő gyorsgombok, illetve, hogy csomagból kivéve is Wifis megkönnyítheti/gyorsíthatja a munkádat. De mivel a felület kb ugyanakkora illetve a 2048/1024 nyomás érzékenység között nem vennél észre különbséget így a végeredmény majdnem ugyanaz lenne mind a két esetbe.
Első pár órába mind a kettővel szívni fogsz míg megszokod, mert egér után nagyon szokatlan, de ha ezen a fázison túl vagy már nem akarsz újra egérrel ilyen munkákat végezni.
-
tikshow
addikt
válasz
Hkriszt #4106 üzenetére
A Special Editionre ne adj ki több pénzt, a sima Intous Pro M jobb választás lenne. A kettő között annyi a különbség, hogy az SE alján és tetején fémes hatású a díszcsík. Azt, hogy bal kezes legyen, majd a beállításokba kell megadni. Csak retusra viszont valószínűleg elég a Pen&Touch.
-
tikshow
addikt
Kb egy-két centire a tábla felett mozgatva érzékeli a tollat, ilyenkor a kurzor mozog, a tollon lévő gombokat tudok nyomkodni. Amint leböksz a táblára az egy bal klikknek minősül.
A tollon található két gomb - az alsó alapból jobb klikk, a felső dupla bal klikk. Nekem ez át van állítva úgy, hogy az alsó ALT a felső pedig jobb klikk.
A multitouch annyiban könnyítheti meg a munkádat, hogy ezzel is működik a Rajzfelület mozgatása + forgatása + nagyítás/kicsinyítés. Sima Pennel is megoldható ez, kivéve a forgatás, ha a táblán lévő egyik gombot a Pan/Scrollra állítod, a tollon lévő egyik gombot pedig Alt-ra. Ahhoz, hogy mozogj a Pan/Scroll gomb lenyomásával, plusz a toll érintésével tudok kivitelezni, ha emellé lenyomod az Alt-ot is akkor nagyítani/kicsinyíteni tudsz.
A toll végén lévő radír pedig egy totál felesleges feature, mert - legalábbis számomra - túl nagy, hogy finom vonalakat lehessen vele radírozni. De ez is lehet programozható gomb is akár.
Hogy mire használod az extra gombokat az igazából rajtad áll, de ez egy relatíve kicsi tábla szóval egy billentyűzet kényelmesen elfér mellette. De tudom is én beállítod az egyik gombot ecsetnek, a másikat radírnak, a haramadik Pan/Scrollnak, a negyediket meg Shift-re vagy Ctrl-ra. Előbbi egyenes vonalt húz Photoshopba, utóbbi a rétegen található dolgokat mozgatja.
-
tikshow
addikt
Ha valakit érdekel, Cintiq akció van:
-
tikshow
addikt
válasz
BonFire #3980 üzenetére
Nem is azt akarom, hogy fix legyen mindenkinek, hanem egy kapcsolható opció. Egyébként garantálom, hogy pont amiatt nem használják a radírt táblákon, mert túlságosan körülményes beállítani. Én se használom, de szeretném, ha már van, ha ez a funkció belekerülne, akkor tudnám is.
-
tikshow
addikt
válasz
jimspie #3976 üzenetére
Azzal, hogy lenyomod a radír gyorsgombját még fogsz olyan méretű és stílusú "ecsetet" kapni, mint a sima ecsetnél, szóval semmivel sem ezzel előrébb, mert ugyanúgy be kell állítani radír gyorsgomb lenyomása után. Épp ezt szeretném elkerülni.
*Ropi* : Megtörtént már egy pár napja, hátha.
-
tikshow
addikt
válasz
DeltaPower #3972 üzenetére
Pontosan! Mert a tollat megfordítva - radír módba - képtelenség elérni a tollon található gombokat.
-
tikshow
addikt
Sziasztok! Photoshoppal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni! Jó pár éve van már egy Wacom táblám, amin ugye lenne radír, de igazából sose használtam. Az oka egyszerű és ugyanaz, mint mindenkinél. Semmi értelme nincs, mert nem lehet állítani a radír méretét. De így pár év után már fúrja az oldalam ez a kérdés: Hogyan lehet azt megoldani - akár pluginnal -, hogy az ecsetnek és a radírnak mindig ugyanakkora legyen a mérete és esetlegesen ugyanazt a stílust használja?
-
tikshow
addikt
válasz
Dexter68 #3782 üzenetére
Nekem is csinált már egyszer furcsa dolgot.
Reggel bementem melóhelyre, bekapcsolom a gépet, egeremet csatlakoztatom, előkapom a táblámat is, de azt nem rakom még rá. Nem mozdul a kurzor, nem kap áramot se az egér. Jó, akkor összes USB végig próbálása, semmi. Kipróbálom másik gépen az egeremet, ott jó. Oké kipróbáljuk egy másik egérrel, az se jó. Jó szétnézünk eszközkezelőbe, hogy mi a szitu, Wacom valami ott van, amikor nincs is csatlakoztatva. Jó, akkor csatlakoztassuk, nem jó. Hirtelen jött egy ötlet, hogy indítsuk újra a gépet, úgy, hogy a tábla csatlakoztatva van, lehetséges, hogy a kikapcsolás folyamatában húztam le és ezt nem szereti. Bejött az öltet, mert utána meg is javult minden.
-
tikshow
addikt
Sziasztok!
Van egy Wacom Intuos3 A6 Wide táblám. A rajzfelület eléggé el van kopva pár helyen így pedig már nem feltétlenül lehet rajta olyan szépen rajzolni. Ezt a felületet fel tudom emelni, habár nem feszegettem túl. A kérdésem annyi, hogy lehet-e ezt cserélni, illetve hol kapok hozzá ilyen felületet?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
tikshow
addikt
válasz
Silverwood #1265 üzenetére
biztos lehet kapni ahhoz hegyet, de majd a hozzáértők megmondják, intuos3-hoz 2400 vagy mennyi, fentebb van írva valahol, szerintem az kompatibilis vele
-
tikshow
addikt
válasz
Silverwood #1262 üzenetére
cseréld ki a hegyet, kapnod kellett hozzá, csipesszel vagy ollóval(gyengén fogd össze nehogy elcsessze) kijön lazán, erőlködés nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest