Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
FazekasLaci #653 üzenetére
Szia
megvan még a tábla, fényképekkel együtt minden infót megtalálsz róla itt : [link]
a hegye meg van kopva, nem tagadom, de amugy igen kevés (kb 3 rajzot) futott, eredeti tartozákok a dobozt leszámítva mind emgvannak. Talán valahol a tárolóban még az is megvan, igény esetén előkeríthete, de nem 100
-
Kobe
veterán
sziasztok
volt szó ebben a támában a wacomokról nekem van egy eladó: [link] -
Kobe
veterán
kérdés
tollhoz ilyen fejet hol lehet kapni ?
mert én azt veszem szre h alig használtam és kibaszottul elkpott annak a fehér muanyagnak az egyik oldala :S vagy alapbol ilyen h az egyik picit srégen van kialakitva ? -
Kobe
veterán
na
ma nekem is megjött a wacom volito m, nagyon tetszetős darab
gondom azonban : nem szeretném egérként is használni, nincs vkinek tippje hogyan tudnám egyszerre USB ről a tablicskut és még a régi csatlakozóról futó egér is menjen ? mer amint bekötöttem, a wacom átvette az uralmat -
Kobe
veterán
na én meg megrendeltem a Volito-t, remélem kipostázzák, p*xmaniat még nem ismerem ilyen tekintetből, remélem kellően korrektek, ha nem, akkor én elmegyek a legvégsőkig
de remélem mielőbb megjön -
Kobe
veterán
ez a mousepen 8x6 engem is érdekelne, mint egy wacom volito 2 lehetséges vetélytársa
elsősorban azér mert ez nagyobb felületet, és nagyobb nyomásérzékelést ad, szóval ezek méltó vetélytársává teszik egy A6 os méretű wacomnak vajon ? -
Kobe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #202 üzenetére
jah, abban kellett mert se google se wacom oldala nem mutatott mást
hát, engem a képek meggyőztek amiket találtam róla, szóval vhogy beszerzem az fix -
Kobe
veterán
na
próbáltma utánanézni mik is a határai ennek a valito nak, főképp deviantart os munkákkal
nagyon jó cuccokat lehet vele kihozni hozzáértő embereknek
legalábbis sok munkát találtam ami nem volito 2 vel, hanem sima volito val kéészült, tudomások szerint illetve a talált képek alapján viszont az is cska kis méretben létezett, legaábbis nagyméretű sima volito nem volt...javitson ki vki ha tévedek -
Kobe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #199 üzenetére
az ok, de nincs olyan márka a piacon ami hasonló árban, nem wacom, de egy fokozattal nagyobb darabot ad és használható arra amire nekem kéne ? genius vagy valami hasonló...
mert félek hogy ezeknél a kis tábláknál bár darabonként meg lehet rajzolni egy nagyobb cuccot is, nem lesz olyan komplex és egybefüggő - tekintve ha rajzolok először egy teljes méretű sémát csinálok beállítással, pozícióval, s csak utána kezdem el apránként részletezni -
Kobe
veterán
az egyetlen ami maitt félek a volito tól az az hogy nekem picinek tűnik, és aggaszt hogy esetleg nem tudok vele rendesen dolgozni, nagyobb méretű digitartokat rajzolni stb, mivel nem feltétlen kisméretű képeket szeretnék
-
Kobe
veterán
kellene nékem egy ilyen tablet
perpl olyan 15 K m volna az akcióra, szigorúan otthoni használat, Wacom Volito 2-t néztem ki, ez msot 11-12 K egy oldalon
a cuccot elsősorban művészibb irányban használnám, tehát nem tervezés, hanem skiccezés illetve az elkészült skiccek kifestése vele, elsősorban erre kellene
ilyen célra otthoni szinten megfelel ez a wacom ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest