Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crashy123
csendes tag
Sziasztok
Gondban vagyok ugyis most akarom megvenni ez első digitalizáló rajtáblámat.
Mivel rengeteget rajzolok ezért valami jobbat akarok venni ami nem túl drága de hasznalhato legyen ... Én egy TRUST Wireless Scroll Tablet TB-4200 re gondoltam mert ez aránylag elfogadható áron van és a4 es méretű ami nekem kifejezetten kell ( mondjuk ha van jobb minőségű a5 ös hasonló áron ámlegyen ... ) Tudom hogy a Wacom a legjobb de nincs 100 000 rem egy a4 es tabletre szóval szeretném megtalálni egy jó árban levő hasznalhato gépetEsetleg ha tudnátok ajánlani párat sokat segítenétek sőt ha van tapasztalatotok az még jobb lenne
Előre is thc
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest