Aktív témák

• Polesz

addikt

Na felhozom a topicomat mert közben történt egy-két változás.

A Canon powershot probléma megoldódott.

2 dolog viszont bosszantó.

1. A HP 315-ös fényképezőt ha rádugom a gépre akkor szépen megjelenik a CF kártya mint J: meghajtó viszont olvasni nem lehet. Ha megformázi winből azt szépen meg is csinálja, viszont ha képet készítek a fényképezővel rá akkor megint nem látja a kártyát és újra a formázást akarja fel ajánlani. Tehát mi a szent sz@r lehet ez.

2. Ez még súlyosabb és elég szoftveres probléma, de lehet, hogy ez már simán a hardverhibát súrolja. Adott a Celeron 366-os gép és bizony a lelkem elég lassúcska az XP-hez 128Mb RAM-mal ami nem is lenne baj, ha rendesen menne. Az alaplap egy AT/ATX csatis VIA-s deszka, soros egér és egy Asus 3D explorer videókártya. Na most az XP-t feltelepítem eddig szép és jó. De kb a 4-5.ik újraindítás után egyszerűen az XP többet nem indul el. Csökkentett módban sikerül elindítani, de akkor meg nincs egér. Nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gubanc. Egyszerűen lövésem sincs. Van a gépben egy Avermedia tvtuner. Ha annak feltelepítem vagy nem telepítem fel a driverét akkor is ugyanez a jelenség. Ha erre tud valaki magyarázatot adni azt megköszönném. :(:(:( Én már kifogytam az ötletekből.

Aktív témák