Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Na ezt nem tudom hova írjam, remélem viszonylag hamar kapok választ. Egy játékot készítek, lényegtelen, hogy milyet, és pár kép kell hozzá fegyverekről. Mivel a grafikához nem túlzottan értek, gondoltam Photoshop CS4ben kivágok pár képet a fegyverekről, és kicsit elmesésítem, hogy úgy tűnjön mintha modellezték volna, rajzolták volna, aztán pedig berakom egy egyszínű háttér mögé.2 kérdésem van.
Első: Mit tanácsoltok ehez a "mesésítéshez"? Nem azt akarom, hogy rajzfilmes hatású legyen, de ne teljesen realisztikus.
Második: Jó a sorrend? Ha mesésítek egy transparent háttérrel rendelkező képet akkor továbbra is transparent lesz és bármikor rakhatok be neki hátteret, vagy megint ki kéne vágnom? ha igen, akkor tanácsosabb lehet előbb berakni egy hátteret és azt a réteget mesésíteni amin a fegyver van? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest