- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Aktív témák
-
BotaN
senior tag
válasz
bigmasterg #42244 üzenetére
Na! A második az nagyon hangulatos, az első meg azért nem, amiért a második igen.
-
BotaN
senior tag
válasz
DroneZ #42241 üzenetére
Jó lett amúgy, és vágom is hogy minimal, low key, meg minden, de nem látom az egeret.
Én megpróbáltam volna egy olyat hogy a vakura kerül egy jó adag szigetelőszalag, hogy kapjak egy keskeny élesebb fényforrást, jó közel vittem volna a tárgyhoz, és úgy fényképeztem volna le. Ezzel el lehet játszani hogy milyen szögből dobja ki legjobban az egér vonalait a fénysugár. Ha van időd próbáld meg.
-
BotaN
senior tag
válasz
Danniel #42073 üzenetére
Mennyi utólagos munka van a képeken? Mert nekem ez mennyiségű a vignetting nagyon sok, plusz lehet szintén hogy csak nekem ilyen zavaró de a 2-3-as képek nagyon ferdék, és azt se érzem hogy direkt lennének így felvéve. Nincs semmi összhang a keret és a képen húzódó természetes vonalak között, és derékba törik az összhatást. Nekem az ilyen stílusú képeknél az tetszik ha van kontraszt bőven, a kopott, romos, rozsdás részeket erősen kihangsúlyozza, nem vesznek el a részletek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest