- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz Ferdzsoo #19391 üzenetére
Látszik, hogy kezdő fotós vagy, ugyanis nem tudod, hogy villámot hosszú záridővel kell fotózni
Onnantól meg csak várni kell, hogy feltűnjön egy villám. Minden kezdő fotós azt hiszi, hogy a villámhoz gyors záridő kell, azonban pont hogy hosszú.
Ráadásul a kábeleket is simán ki lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
pisti
őstag
válasz Ferdzsoo #19663 üzenetére
Rossz pixel az érzékelőn, szerintem.
A zajszűrés vagy ha van a hotpixel szűrés szerintem el tudja tüntetni.
Egyébként meg ha garis a cucc állítólag nikon szervízben kis konfigolással el tudják tüntetni a problémát.
Ne kérdezd miért kell ehhez szervíz, nem látom elvi akadályát, hogy feature szinten akár teljesen automatán oldja meg a gép maga ezt a fajta problémát is, mint ahogy a hotpixelesedést pl.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
Sir Riccio
addikt
válasz Ferdzsoo #20441 üzenetére
Tényleg jobb lett volna ha lejjebb van a lány, de amúgy baromira tetszik!
*Ropi*: Még jó, hogy nekem az 1600 a maximum Bár 1600-on azért az enyém is szeret zajosodni. Hiába a 400D nem mai cucc, és ráadásul nem is egy profi kategória. De azért én szeretem.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Peethy
őstag
válasz Ferdzsoo #31975 üzenetére
Uhh, nagyon tetszik.. viszont 1-2 dolgot én másképp csináltam volna. Szerintem ha jobbra ülteted a padon az embert, akkor jobbra kellett volna pozícionálni a képet is, mármint hogy az alak legyen a jobb harmadban. Ha középre pozícionáltad, nekem jobban tetszene, ha a tag is középen ülne, de ez lehet, hogy csak az én véleményem.. de összességében nagyon tetszik
Hol készült a fotó?
kricsi: nekem bejön a kép, elég fotogén a gyerek. Tetszik a színvilág, bár szerintem a kereszt lehetett volna még kicsit világosabb Grat!
[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Ferdzsoo #32060 üzenetére
Itt már rég nem erről van szó.
Én ide beteszem a képet és csá. Amiből pénzt keresek azt úgysem publikálom, inenntől kezdve számomra édes mind1, hogy kinek mi tetszik. A flickremet blogszerűen frissítem, kvázi emlékként magamnak. (bár a jelenlegi stream-emből már 3 képet eladtam, szóval ez így nem feltétlen igaz.)
Hozzáteszem már ki is bújt a szög a zsákból, amiért már annyian itthagyták ezt a topikot.
Nem kezdek el neveket sorolni, aki tudja az ugyis tudja.[ Módosította: philoxenia ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest