Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Pulsar #25082 üzenetére
az ötlet alapvetően jó, de a kompozíció, megvalósítás nem az igazi. látszik, hogy kompakttal lett lőve, de ki lehetett volna hozni többet is. a hajók bemozdulása annyira nem nyerő, meg úgy igaziból nincs téma a képen. én nem a csatornára merőlegesen komponáltam volna a képet, inkább olyan ~45°-os szögben.(ha már az van előtérben, az a téma) de így ezek a hajók nem valami érdekes téma, nekem csak belezavarnak a képbe, az igazi témát a túloldalon látom (így zavaróak a hajók, bemozdulva). sárga ház, csillag lámpa, szép fák nagyon szépek a háttérben a színek(bár az autó csíkja sem tetszik). továbbá ki kellene egyenesíteni a képet... vagy újragondolni...
esetleg a hajókat is bele lehetne venni a témába, de max szélcsendben, úgy lehetne hasznosítani a kecsegtető témát: 123s-es expo, mégis egész jók a hajók, habár nem tűélesek....építő jellegűnek szánt kritika OFF.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz
Pulsar #25006 üzenetére
Jujj. Nagyon elveszik a képen a madár, mert az ágak vannak előtérben. Alulról nagyon zavaró a belógó ág, meg a levelek, fent is nagyon nagy rész levelekből áll, ezek miatt elveszik a képen a madár. Nagyobb gyújtótávolságot kellett volna használnod. És szerintem a dátumot vedd ki, elrontja a képet.
Máyköl