Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
De nekem mi közöm a kormányablakhoz
Nem is voltam egyszer sem bent, és kettő telefonon is aktív a DÁP app ugyanazon fiókommal, hogy ha az egyiket itthon hagyom a másikon kéznél legyen az, ami legalább már működikÉn azt az esetet írtam le, hogy, ha valaki az új chippes személyivel regisztrált otthon, online, az felteheti másik telefonra is minden további külön regisztráció nélkül, és nem kell bemenni sehova, és semmilyen QR kód nem kell hozzá.
Amit leírsz az így világos lenne, de mikori történet ez
És mely esetekre vonatkozik? Mert, ha a régi személyiknél van ez, akkor ok, de én nem arra írtam.
És továbbra sem telefonhoz van kötve a regisztráció.
Szerintem, ha valaki másik telefonon is szeretné használni a DÁP-ot, akkor telepíti, és az újfajta chippes személyivel aktiválja a másik telefonján is, ahogy én tettem. -
Zsolt,72
senior tag
2021. június 23-a utáni igazolvány esetén online is elvégezhető a regisztráció, így sikerült nekem is aktiválni a másodlagos telefonra a DÁP-ot (itthonról).
Ez így nagyon jó: elvesztés/lopás/összetörés esetén is tovább tudom használni. A banki App már évek óta adta ezt a nyugalmat, DÁP-hoz pedig most lett meg, mert nemrég járt le az előző igazolványom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest