Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Pedig nagy volt az esküdözés, hogy a központi nyilvántartást teljesen rendbe tették.
A dr. (és néhány társa) komoly homokszem a gépezetben, én a mai napig rendszeresen szívok vele, mivel a D-betűnél tárolódik a nevem, egy csomó hivatalos kliensprogram ráadásul csak szó elejére keres.
Külön kihívás a dr. / dr / Dr. / Dr megkülönböztetése.Talán már eljutottunk odáig, hogy a születési névben már nincs benne a dr., bár értem én, hogy az igazi zsenik már eleve így születnek.
Én egyébként viszonylag rendszeresen kérek le adatokat (a munkámmal jár), és sokat javult a helyzet.
Egyébként meg azt kell mondanom, hogy még ennyi hibával sem a vert mezőnyben kullogunk, számos, sokkal előttünk járó ország van ezen a téren messze lemaradta tőlünk.
Az állam kíváncsisága, beavatkozási késztetése már egy másik téma. Egy adatvédelmi rémálomszerű rendszerben is működhetnének tökéletesen a szolgáltatások -- sőt, logikusan az lenne az elvárás vele szemben.
MaCS
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest