Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• asdf_

veterán

válasz hajbazer #762 üzenetére

Persze, de azért az értelmetlen pénzszórásnak is vannak határai. Az SMS, lévén -a hívásvégződtetetéssel ellentétben- nincs szabályozva az ára, mocsokdrága. Valami tizenvalahány forint nettó, ha nem tévedek. És ne azt a use case-t nézd, hogy az egyszeri állampolgár egy évben belép mondjuk 5-ször, hanem hogy egy könyvelő mondjuk havonta sokszor, ha timeoutol, mert 10 percenként kirakja a rendszer, akkor még többször, aztán hogy az állami hivatalokban, állami fenntartású intézményekben hányszor lépnek be, azt már hozzá sem merem venni. Nekem volt olyan, hogy problémamegoldás okán 4 óra alatt vagy tízszer loginoltattam be a júzeremet valahova ügyfélkapus e-személyis azonosítással (hogy ezt miért kellett megszüntetni, ezt mondjuk élő ember el nem magyarázza nekem, mert ennél kétfaktorabb k-ra nincs). De amúgy magától is belép naponta többször és ráadásul nem egyedül az irodában. Egy rakás állami rendszerhez való hozzáféréshez az ügyfélkapun keresztül vezet az út. Van, ahol ha a felhasználó összekötötte, már a posta ÉnPosta belépés is ügyfélkapun keresztül megy (ahol a belépés után a céges énjét kiválasztva az állami hivatali levelezés elektronikus feladójegyzékét kezelik). A vlilág minden pénze nem lenne elég ehhez... Nem sokkal egyszerűbb egy ingyenes hitelesítőalkalmazást csekély mennyiségű pénzért implementálni? (hogy átlagjóskát mennyire értelmetlenül védik a 2faktorossal, mert nincs mitől az megint más kérdés)

Aktív témák