Hirdetés
Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
DonMarco #16608 üzenetére
"A szolgáltatást személyes ügyfélszolgálati pontjainkon, valamint írásban (levélben vagy faxon) lehet lemondani. Minden esetben vissza kell adni a beltéri egységben található smart kártyát/kártyákat, valamint a beltéri egységet, amennyiben azt nem vásárolta meg (Bérléses konstrukcióban kötött szerződés esetén). A felmondási idő 8 nap, amit a lemondási szándék bejelentésétől, levél esetén annak beérkezésétől számítunk. A 8 nap lejártával szűnik meg a szolgáltatás és a számlázás is."
olvasható a digi honlapján. -
dethroner
veterán
válasz
DonMarco #14224 üzenetére
Készenléti frissítés? Na ilyen megfogalmazásban nem is hallottam még. Azért a helyedben én meglesném hogy melyik fw van jelenleg rajta és utána hogy a samsung weboldalán mi a legutolsó fw hozzá. Lehet nem is csináltak a rajta lévőnél újabbat, vagy lehet szép sunyiban felpakolgatja de nem szól róla. Nálam ez többször megtörtént. Nem tudom mikori tévéd van és mikori rajta a szoftver, de bátran ajánlom hogy less be ebbe a topikba és olvasgass pár hozzászólást az utolsó napokból is akár, vagy csak tedd fel a naiv kérdést, hogy szoktak-e ezek a samu tévék önállóan frissíteni
Csak győzd elolvasni a sok méltatlankodó hozzászólást.
Ugye Pumma, ezek a qrva frissítések a samunál
-
Lujza22
újonc
válasz
DonMarco #11069 üzenetére
Kedves DonMarco!
Köszönöm szépen. Ezt a variációt még nem próbáltam ki, és egy pár napig nem is tudom, mert közben elhagytam "szenvedésem" színterét. Mindenesetre amint visszamegyek vidéki otthonomba kipróbálom amit javasoltál. Azt tudom, hogy csak azt a csatornát nézhetem amire beállítottam. Jelzem, ha sikerült, meg azt is ha nem.
Üdv, Lujza22
-
válasz
DonMarco #9940 üzenetére
Egyszer hasonlítsd össze a földfelszíni és digi tv-s sd adásokat. Akkor te is tudni fogod én miről beszélek
Egyébként mindegy. A tanácsom tartom a kérdezőnek: ha a pénz engedi, akkor az UPC kábelt választanám a minőség és a plusz szolgáltatások miatt (pl. ha több tévéje van, akkor mindegyikhez normális beltéri jár, mi meg már 2 tévénél szenvedünk).
-
-
-
Winnie The P
őstag
válasz
DonMarco #9830 üzenetére
Az a baj, hogy egyre többször van ilyen "központi hiba"! Nem tudom, hogy a központban elfáradnak a mókusok ilyenkor?! Kéne azzal a központtal valamit kezdeni, egy kicsit esetleg fejleszteni, hátha megszűnne vagy csökkenne az ilyen jellegű hiba! Nemcsak a csekk küldése volna olyan sürgős nekik!
-
molvany
aktív tag
válasz
DonMarco #9749 üzenetére
Lehet hogy most spórolsz. De egyszer majd a szemed rájön, hogy lehet nem kellett volna. Igaz, van OFOTÈRT
Igen, vannak akik nem tudják megengedni maguknak a drágábbat. De azért nem mindegy, hogy mosogató rongy minöség olvad össze a szem elött, vagy nézhetö, elfogadtaó TV - képet néz az ember.
( Magánvélemény ! )
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Jövőre visszatér a BlizzCon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest