- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
s3toraph #10529 üzenetére
Szia!
Nekem volt T-Home Sat TV-m, ill. családban és ismerősöknél is van műholdas Digi: ég és föld a minőség, mind a képet, mind magát a szolgáltatást tekintve. Sat TV-n éveken keresztül csak áramkimaradás esetén nem volt adás, a Diginél meg sok helyen egy kisebb zivatar is bezavar.
Az objektivitás kedvéért meg kell jegyeznem, hogy én csak régi beltérivel láttam a Digi műholdasát, a HD-s cuccal állítólag az SD-csatornák képe is szebb, de a topikot olvasgatva azt látom, hogy ezzel a megállapítással nem mki ért egyet.
Emellett azt szűrtem le az itteni infókból, hogy nagyobb lavórt és/vagy jobb vevőfejet felszerelve az időjárás miatti adáskimaradásokat talán megúszhatod, de azzal, hogy alacsony bitrátájú adást tolnak az arcodba, semmit nem tudsz kezdeni.
Magyarán - mint szinte mki másnál - Nálad is az fog dönteni, hogy mennyire szeretnél Digisportot nézni:
1. Ha nem nagyon, akkor szerintem rendkívül messziről kerüld el a Digit, különben olyan problémákkal fogsz találkozni, amik Sat TV-előfizetőként eszedbe sem jutottak!
2. Ha nagyon, akkor pedig HD-s stb-vel rendeld meg!Sok sikert a döntéshez!
Üdv
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIa
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest