Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elképesztő milyen ütemben sikerült felcsövelni pár jó trade-el…
Ott kezdtem h már nem volt semmi rúnám, aztán Andy run közben esett egy Ist… mondom meghírdetem már a csicska régi páncélját (eth Duress) kértem érte 2istet, meg is adták
Hozzáteszem a mostani 4000def-es eth bugged Stone bekerülési költsége nem volt több 1istnél, ehhez képest rámondták már h ér 5-öt…..
2 Isten vettem 12 Pul-t. Pullonként vettem 10pg-t, majd 40pg-ért 1Istet. Így lett 1 nap alatt 2 Istből 3.
Plusz kaptam freebe egy light skillert amit elcseréltem egy Highlordsra, amit aztán megvettek egy Gul-ért (2 Ist).
Illetve találtam még magamnál egy Seraphot, amit fogalmam sincs miért cserébe adtak, de azt is megvették 2 Ist-ért
Szóval most ott vagyok h kb 2 nap alatt van 5 Ist-em 1 Gul-om, meg egy félkész CtA Ohm-ig. (Tehát valahonnan volt még egy Istem, de már nemtom honnét)
Summoner dobott ma egyszere 2 key-t 1 run alatt :-)
Amit jó lenne még tudni, hogy pontosan mennyit érnek a CtA és a Hoto egyes szintjei. Ki lehetne számolni mennyire éri meg csak eladás miatt gyártani őket.
Egy 34-es Spirit Monarchot már csináltam eladásra :-) Istet megér vajon?Megnéztem a fórumot nekem az jött le, hogy a perf cuccoknak az ára eléggé el van szállva. Elég kb 1 ilyet eladni és jó vagy. Csak érteni kell hozzá h ha valami tényleg ér 5-10Istet, akkor el is kérje az ember az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- PlayStation 5
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest