- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyulus11 #5815 üzenetére
Haveromnak volt annak idején mindig ez a megoldása és válasza:
"Én nem csaltam! Csak a lóvét csíteltem meg"Esetedben más játékosnak hétszer annyi időt kell játszania, hogy ugyanazt a pénzmennyiséget összeszedje.
Mondjuk ez így ebben a formában sem teljesen igaz, mert tarvirunnal igen rövid idő alatt százezreket lehet összeszedni, szóval van más megoldás is lóvégyűjtésre.Persze ehhez el kell fogadni, hogy minden karakternek meg van a maga területe.
A plugY-val csak jól járhatsz.
Mióta megismertem bnetet nem tudom megérteni minek szórakoznak single-ben.
PlugY használata természetesen üdítő kivétel, de még azzal is sok mindenről lemarad az ember, mintha bnet-en nyomulna -
mcsabee
senior tag
válasz
Gyulus11 #5815 üzenetére
A megoldás: PlugY. Felrakod, és lesz egy nagyon-nagy ládád, nem tudom mit kell ezen pörögni ennyit. A PlugY külön program, semmit sem változtat a Diablo 2-n. Single player módot Plugy-ról indítod, a multit meg sima D2-ről és slussz.
Egyébként már az csalás, hogy 250k goldot adnak az itemért, Hétszeres pénz az alaphoz képest, ergo hétszer nagyobb az esélyed arra, hogy gamble-ből fasza item essen.
Ha nem teszed fel a PlugY-t single player módban, akkor - ne haragudj meg a szóért - de bolond vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest