Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2

őstag

válasz _ocsisajt #17562 üzenetére

Metal helyett Lord amu. Duress helyett Treachery. Nem kell az TGod öv. Szvsz a DR többet ér ha van lé ilyen cuccokra. Treachery + Dungo ad egy jó kis hp és dr boostot (dr=damage reduced). Én jobban szeretem draculs helyett a botot. Nem bo-zok. Bottal egyből megküldöm. Zaka helyett meg Sanctuary. A gilded Zakának nincs nagy damja és ha kihagy a life tap be lehet szopni. Ha meg feluppolod nagy lesz a str req és kevesebb jut a hp-ra.

Legközelebb próbáljátok meg a következőt. Legalábbis HC-n nagyon ajánlott: salvation aura Meph ellen + Treachery/Dungo (alap esetben a String of Ears is megteszi, legyen 15% a dr ez a lényeg).

• Kiss_R

tag

válasz _ocsisajt #17562 üzenetére

Duress helyett Treacheryt használnék (überezés előtt river of flame-ben random tűzben aktiválni a fade-et - allres, ias, damred), de azt nem írtad, milyen aurával ment neki Mefinek.
    Resist lightning aura legyen aktív ilyenkor, ha pedig HC-n ilyen célra megy a pala, én a resist lightningot fel is húznám kicsit, hogy a max light resist minél nagyobb legyen.
    Vagy másik opció egy maxolt Conviction, és azt aktívnak betenni Mefi ellen. Ilyenkor a te aurád "nyer", és Mefi kapja a convictiont, nem te az övét. Ez még azért is jó, mert nemcsak lightning-os sebzése van, hanem van cold és psn skillje is.
    Draculs mellé switchre én még life tap wandot is tennék, mert a Draculs szeret nem procolni kritikus helyzetekben.
    Én HC-ra smiternek biztosan nem Griefeznék meg a HoZ-oznék. Ha csak ennyire kell a pala, akkor elvileg mennie kell a tescos gearrel is, és ha meghal, annyira nem kár érte, mert jó esetben addig kitermelte már az utódjának is az árát. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák