-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz pachito #11165 üzenetére
Ezt egyébként hány playeres pályán sikerült?
ahogy látom barbárral nyomod. Elsőre adták, vagy rá kellett üvöltözni a hullákra?
Mondjuk kíváncsi lennék a barbár setupjára[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz pachito #11165 üzenetére
Hát van, akinek jön a drop
Én négy pul-t szedtem most össze, de nem dropbólJött egy csóka, akinek 4 karaktert kellett larzukig elvinni. Gondolom lukaszgatni akart.
Mondjuk egész nap ezt csináltam, ez meg fizetett is érte. Szerintem ma ha 120 karaktert nem vittem el a5-be a1-ből, akkor egyet sem..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- Vegyes laptop töltők 3500Huf/Db
- HP DL360 G9: 2x Intel Xeon E5-2658 v4, 28/56mag, 64GB - 768GB DDR4 ECC, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 7000MHz CL34 Dominator Titanium White XMP - 10 év gari
- Smart Life okoskonnektor 3db egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest