Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
válasz kökény #95653 üzenetére
Nem rossz, nem rossz ez de ettől függetlenül fektethetnének egy kicsit több energiát is ebbe a projectbe.
Rúnaszavak? PVP? Rengeteg működő, jó ötletet hordozott magában az előd. Teljesen felkavarná a játék világát, ha eme irányba tenne lépéseket a fejlesztőgárda. Gondoljunk csak a Diablo2 kori low lvl duelekre.
Nem értem a Blizz miért sz*rik magasról minderre... -
Lengyi
aktív tag
Elsőre nem is rossz
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
5M-ból mit lehetne javítani a csajszin ? Jelenleg mpl3-on vígan elfarmolok, de egy kis + dmg jól jönne. Ahogy az ah-t lesem nem nagyon találok jobb cuccokat normális áron. A másik kérdés, hogy néztem sokan phys rest stackeltek monknak. Mi ennek az oka? Esetleg érdemes lenne szép lassan átváltanom?
-
Lengyi
aktív tag
Hol tudom meglesni Andrisékat ? Valaki dobjon egy linket a streamről, már ha megy!
Sirandrish : Köszi ! Sok Legendet !
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
-
-
Lengyi
aktív tag
Srácok érdemes 2 milla fejében váltanom? Vagy gyűjtögessek olyanra amiben van lyuk esetleg? Monkom
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Monkomhoz kéne egy kis segítség, hogy mire lenne még szüksége, hogy ne haljon annyit A3-4-ben. Annyira most sem vészes de azért még van hova fejlődnie. 600-700 között van allres, ezt még kicsit húzni kell, hp jelenleg szintén kevés, na meg a dmg is. MF-es cuccokat hagynám, monknak szvsz annyira nem drága mert nem fontos mindennél az allresre koncentrálni, esetemben elég csak a lightning. Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Act 3-ban esett egy radiant star ruby könyvecske, eladjam vagy inkább betanuljam és árulgassam a köveket? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Lengyi
aktív tag
-
Lengyi
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #3919 üzenetére
És ha esetleg még van rajta 7-10 % as akkor sem ér semmit a stattal szemben? Bocs a noob kérdésért de nem nagyon vagyok tisztában, hogy mi mennyit nyom a lattba egy fegyvernél, mi éri meg és mi nem.
-
Lengyi
aktív tag
-
Lengyi
aktív tag
Ha most van egy 2h crossbowom: 950 dps, 60 dex, 61 cdh, socket.
Érdemes e lecserélni egy 2 kezes xbow-ra, ami mondjuk: 1150 dps, 60-70 chd, socket és nincs stat! Köszi -
Lengyi
aktív tag
Köszi a válaszokat, fegyvert meg a tegezt is kukázzam? Vagy azok maradhatnak? Btw jó, hogy low szar cuccok, ahogy itt valaki mondta. Gondoltam felrántom 60-ra aztán építkezünk.. Ezért jöttem ide, kérdezni!
-
Lengyi
aktív tag
Hejhó dh-hoz kéne pár ötlet, hogy szereljem fel mert elég sokat halok és az atkspd is a béka segge alatt van. Most kb 4 millám van a dologra, nem ártana ha egy kis mf is beleférne a dologba. Ő lenne az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest