- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azt már meg tudjátok mondani, hogy mennyit sebez a Hellfire?
Cyberbeni: mennyi a DPS-ed a karakterrel? (gondolom annak valamennyi százaléka a Hellfire)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #6518 üzenetére
Szerintem én sem fogok kettőnél többször próbálkozni vele. Mindenesetre jó buli az überboss fight. Oda kell figyelni a csapatmunkára (főleg, hogy 4 különböző kaszttal voltunk).
Huma meg is jegyezte, hogy nincs itt Andrish, hogy lefoglalja Siegebreakert⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jó kis infernal run volt ma. Nagyon élveztem!
Köszi még egyszer Huma, D1Rect és CooLM@$TeR!⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezen az oldalon a videóban azt mondja, hogy bármelyik quest-el oda lehet menni.
Pár nap múlva én is betöröm
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #6052 üzenetére
Csak el kell olvasni a release notes-t
Items
- Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed rather than the item's level (this applies to all items including random affixes on Legendary and set items)
- The location of Legendary items will now be marked by a column of light as well as a ping on the mini-map the first time they drop, and a new sound has been addedClass-specific items will now drop more often
- The chance for Legendary and set items to drop has been doubledMellesleg a PTR az az 1.0.5-ről szólt. Vagyis mostantól PTR van az éles környezetben.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz KonzolKartel #6031 üzenetére
Többször elolvastam a HSZ-ed, de nem tudom hogyan kapcsolódik ahhoz, amire válaszoltál.
Wizardod 68-as paragon lvl és még nem ölted le vele Diablo-t inferno-n?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mcsabee #6007 üzenetére
Trade topicban kérdezz rá. Ez a topic másról szól.
vendingo: 160MB a patch, a többi a kicsomagolás és a fájlok cseréje. Ha lassabb géped van (nem SSD), akkor fél órát is el szöszöl vele.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #5935 üzenetére
Csak a kifogásokat keresed.
szallasi007: gyűrűk és amulettek már ilvl 63-asok lettek.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #5929 üzenetére
Elég 5db Resplendent Chest kinyitása az 5 NV-hez. Vagy 5db event elvégzése
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #5923 üzenetére
Gondolom egyedül voltál. Party-ban sokkal hamarabb megvan.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az is jópofa lesz, hogy spéci hangot ad a játék, ha látótávolságba kerül egy goblin.
Resplendent chest nyitása ugyanolyan nephalem valor-t ad, mint elit kill. (fura feature)
A chest tartalma változni fog a NV száma alapján.
Egy event elvégzése is ad NV valort mostantól.
Ha kilépsz egy játékból és utána vissza lépsz ugyan oda, akkor megkapod ismét az NV valort, amivel kiléptél.Legendary és set dropot 2x-re növelték. Nem hiszem, hogy ettől kezdve mindenki olyanban fog rohanni
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
A peccs már él Amerikában: Patch 1.0.5 Now Available
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Lézerparaszt #5693 üzenetére
Barbár és Monk nagyon nem passzol.
gdevil: kevés resist all, kevés armor, egy kis HP (utóbbi nem lényeg ha első kettőt növeled szépen)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #5627 üzenetére
Teljes esélyt.
Ha 1-es szinten csinálod, akkor lehet 10x kell leölnöd, hogy essen belőle a nyamvadt cucc.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hivatalosan is megerősítve: Diablo III will be undergoing a scheduled maintenance tomorrow for the Americas in order to deploy patch 1.0.5.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #5462 üzenetére
Hja, de biztos nem végtelenek a forrásai. Szerintem nem fog milliárdokat unid itemekre költeni.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz R3ĐßuŁŁ #5261 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, ha lát valamit AH-ban 2milliárdért, akkor annyiba kerül.
Azt valami elmebeteg rakta ki annyiért és rá fog rohadni.Az olyanokat inkább 250 EUR-ért kell megvenni (az olcsóbb, mint 2milliárd)
Hidd el lesznek olcsón is, de azokat ki kell fogni, mert pár perc alatt elkapkodják.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már 2x uninstalláltam sikeresen.
Első alkalommal FB-on linkelt oldalról szedtem le az US verziót. Az törölte le a rendes játékot is.Helmoras: szerintem reális áron adtad el a Manticore-t. Ez is megerősít engem abban, hogy a 1037 DPS-es olcsón jutott hozzám 197M-ért.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szallasi007 #5126 üzenetére
Sajna nincs rajta vita, str is csak 20-al több, mint az enyémen van.
Valószínű más is ezért nem csapott még le rá.
Jó, hogy van rajta speed meg GF, de az nem fontos az átlag barbárnak.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Volt, nekem már május 15-én ott volt a dobozban DVD-n és BD lemezen
Helmoras: volt olyanról szó régebben, hogy ha jelented blizznek, hogy feltörték az accodat és ellopták a cuccaidat, akkor visszaállítják egy korábbi állapotra.
Így akár lehet duplikálni az itemeket.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gorneck #4884 üzenetére
De bizony, hogy kell:
For players in Inferno participating in the Infernal Machine event (we’ll provide more info on this event soon), Monster Power will also increase the drop chance for Keywarden Keys and Demonic Organ Pieces by 10% for each MP level, all the way up to 100% at MP 10.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #4828 üzenetére
Nagyságrendileg mondtam.
50k DPS nem elég arra, hogy semlegesítsd az ellenfeleket mielőtt elérnek hozzád.
De akinek az élvezetes, hogy egyfolytában meneküljön, majd hátradobjon egy blizzardot, akkor bőven elég az 50k is.Mr.Csizmás: az, hogy neki esik ilyen egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenkinek esik valami jó a party-ban.
Tegnap éjjeli publicolás alatt a 60-as paragon barbárnak esett két legendary. Nekem 11-essel nem esett semmi olyan. Azért 1-2 eladható lett.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel