Hirdetés
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Kb én is ilyesmit csináltam, csak viszonylag kisebb értékben (AS% gyűrűkön, amukon). Gyorsabban mozgott, szinte garantált árat és árrést lehetett elérni rajtuk, cserébe gyorsnak kellett lenni a vásárlásnál és nem gyarapodott olyan látványosan a kasszám. A barbár karim újracuccolására azért mindig futotta. Később már összetettebb szűrési feltételekkel dolgoztam és magasabb áron adott cuccokkal. Lehet kisebb volt arányaiban a haszon rajtuk, de meg lehetett venni. A bagóért kínáltakat elvitték a villámkezűek (ahogy írod neked is volt rutinod ilyesmiben
) . Most már eléggé telített a piac, így a jó statos nagyon ritka cuccok hiénázására képzem épp át magam. Eddig nem rossz. Elég drágák néha (pl ha felüllicitálom véletlen önmagamat), de ami eddig elment belőlük az 500k hasznot minimum termelt. Inkább többet. Fegyvereken kívül még mindig nem nagyon érzem mire lenne 5-10 vagy több millás áron kereslet. Maradnak az 1-2 (3-5) millás csecsebecsék
Ha nem is százmillák, de 20-50 millám lenne ha nem játszom el. Csak minden szemetet vettem mikor tele volt a kassza. Terveket, craft alapanyagot, sok-sok craftolt armort amik nagyja még mindig egyik kariban porosodik... stb. Most próbálom bóvlimentesíteni a ládámat, de nagyon kapaszkodnak a "jónak tűnő" semmit se érő rare itemek -
maross
nagyúr
"A 10 aukciós limit miatt, ami olcsóbb mint 500k gold az kb élből megy a vendornak." <- ez mondjuk sziven utott. Ezert megerte volna tartani egy masik accountot, vagy kiadni bermunkaba, "add el es felezunk" cimen. En legalabbis igy csinalom, csak egy 0-val kevesebb nalam ez a hatar
.
Aktív témák
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest