- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
brownus #1285 üzenetére
Nagyon remélem nem ilyen személyiségzavaros téma lesz ez a Vogel dokival.
Kicsit gáz lenne. Gyakorlatilag a 6. évadban Travisből is ez lett kihozva.
Bár kicsit unalmas már a személyiségzavaros sztori manapság, szerintem egész jól volt vezetve, nem volt gondom vele.
De most itt megint ezt kihozni nagyon gáz lenne -
-
po1son
addikt
válasz
brownus #1181 üzenetére
Az ifjú Indiana Jones?!
Ahogy nézem az összes részben (12) benne lesz az évadban... -
szatocs
őstag
Én első és második évadot magyarul néztem, 3. és 4. évadot angolul, utána 1-4-ig megnéztem 720p-ben angolul, 5.-et 720p-ben angolul.
Aztán most várom a 6.-ot, és tuti, hogy meg fogom mégegyszer elejétől a végéig nézni. Nagyon adja magát.
(#796) doc - Uh, mikor megláttam, ajaj mondom.
Nem tudok elvonatkoztatni a Dexteres szerepétől, nagyot alakított. Hatásos volt.
-
szatocs
őstag
Igazad van, enyém is szembántó, spoiler volt.
(#734) adalbert1 - Azt a szálat tényleg, mint ha el is felejtették volna.
Spoiler:
Liddynek meg nem semmi technikák vannak a birtokában, arra kíváncsi vagyok, hogy miután a házban látta, hogy Lumen meg Dex mit csinálnak a szerszámokkal, nem ment-e utánuk, és ott nem figyelte-e őket. Vagy nem is értettem, hogy hogyan láthatja őket, valami cuccot berakott a Dex házába?
-
adalbert1
veterán
Spoiler
Igen, a csaj jól játszotta a szerepét, nekem is néha hasonló gondolataim támadtak.
Eleinte még biztos nem ismerte dextert teljesen, később meg tényleg nem lehetett tudni. Mondjuk a csaj találta meg doakesot is, így azért lehet hogy tudta.
Meg hogy bepalizta a latin arcot is a csaj, ritka egy szemét volt. -
adalbert1
veterán
SPOILER s01+s02
Igen, az első évadot nagyon eltalálták... Hogy csodálkozott dexter húga, mikor a hajón elkezdte enni a mentolos cukrot brian + elkezdte a papírt babrálni.
A második évad is jó lett, viszont az angol csajjal kapcsolatos story kevésbé volt érdekes mint dex bátyjával, inkább a nyomozás és a doakesos száll dobta fel.
Ezért leszek nagyon kíváncsi, hogy mit hoznak ki a 3-ik évadból...
-
adalbert1
veterán
SPOILER
Nekem úgy tűnt, hogy az első 1-2 részben még nem igazán voltak teljesen kitalálva a karakterek jellemei, pl. nekem az jött le, hogy Laguerta bele van esve Dexterbe, ennek a későbbi részekben semmi nyoma.
A húga meg a 2. évadban azért elég agresszívan kezelt 1-2 helyzetet emiatt, pl. mikor a kis srác képébe nyomta a fegyvert, vagy a bárban lenyomott egyet az egyik tagnak.
-
brownus
veterán
nos, tegnap megnéztük mamaszitával az első 4 részt hdben, a látványvilág sokkal szebb így mint anno szaros divxben...
egyre jobban tetszik a sorozat, visszaszívtam mit írtam régen
szerintetek, érzi szaglás útján, hogy ki a rossz ember? kiérzi a vérében lévő kémiai anyagokat? mint pl. a parfüm című filmben a srác? sztem igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged