Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpmaster
csendes tag
Tisztelet fórumtársak!
Kérdésem annyi lenne, hogy mi a manó lehet az oka, hogy adatbáziskezelgetés közben (dBase IV) amikor befejeződik egy akt folyamat és az adatbázisba irkálás történik, beírja az adott dolgokat a mekfelelő sorszámú rekordba, majd ezután a legelső elemre ugrik, ennek következtében át kell menni az adatbázislistás oldalra a programban, kiválasztani azt a rekordot, amelyikkel eredetileg dolgozom, mert ha nem, akkor minden, amit ezután változtatok, értelemszerűen az első rekordban fog megtörténni.
Elég zavaró, ha az ember elfelejti, hogy az esemény befejeztével kullogjon át, és válassza ki az aktuális rekordot...
Mi okozhatja a hibát, vagy hogyan tudnám megmondani neki, hogy az a rekord legyen kijelölve, amit én szeretnék?
van egy rész a programban, ahol látszik, hogy átugrik a kijelölés, csak éppen azt nem tudom, hogy mi okozza... a POST?
Vagy hogyan tudok kijelölni másik rekordot? Úgytűnik, hogy a dbGrid összes index-el kapcsolatos tulajdonsága, csak olvasható... vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kempinglámpa helyett kürt
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Bundle topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest