Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erősítő, hangfalak
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Elvileg szerintem nem neked kell bizonyítanod, hogy jó, hanem nekik, hogy rossz. A programod ott lesz mellékelve, az a bizonyíték, ha akarják, kipróbálhatják.
Tudom, hogy egy kicsit elvetettem a sulykot, de mit csináljak, belelkesedtem, mert tetszik a munkád. De szerintem sincs már idő arra, hogy mindent teljesen végigcsinálj, csak az a lényeg, hogy te ismersz tesztelési módszertant és ezt ők is lássák. Szóval nem kell annyira aprólékosan, mint amit itt írsz (16 -> 17), hanem inkább olyanokat írj le, hogy a bonyolultabb SQL utasításokat milyen tesztadatokkal próbáltad ki, a futási időben felépített SQL-ek minden ágát kipróbáltad-e és ha igen, milyen paraméterekkel. Aztán egyszerűen megállapítod, hogy erre is, arra is működött. S persze képernyőfotók mindig jól jönnek
, ha még van idő a cicomára.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- PlayStation 4 Slim 1TB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ha még van idő a cicomára.