Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nagyon szépen köszönöm, megkaptam, már én is válaszoltam.
A tieddel csinálom végül is, mert bár Alan-nak is nagyon köszönöm,
az övének egy része kivitelezhetetlen. Legalábbis ilyen bénácskának.
Hogy teszteljem más op. rendszeren, mikor én egyedül nem tudom átvinni az adattáblákat más gépére, max, ha újra megcsinálom. (még azt sem tudom, hogy hogy futtatom a védésnél, mert az itthoni szervert 2 napig telepítettem, és egyszercsak működött. De hogy hogy, azt nem tudom. Ugyanígy fórumosok magyarázgatták, míg meg nem unták, hogy ebbe és ebbe a fájlba írd át ezt és ezt a sort. Na de ez a jövő zenéje, még van 4 hetem ezen agyalni.)
Nem tudok máshonnan a saját gépemre bejelentkezni, úgyhogy a máshol kipróbálás, az is egy jó nagy mese lenne.
Ezeket az SQL teszteléseket metódus teszteléseket le tudom írni.
Már csak az nem világos, hogy hogy bizonyítom be, hogy úgy történt? Screenshotokkal? Pl. Amikor 1-et lépett az előzőhöz képest a dolgozó kód, akkor az jó, hogy a kiinduló állapotban az utolsó dolgozó kódja 16-os volt juhhé, már 17-es! Tehát jól működik.
Mert én mindig az SQL Explorert használtam valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Haditechnika, harcászat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő