Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
lao ce nyomdokain továbbgondolkodva talán nem is véletlen, hogy ''fanatikus tag'' a státuszod ;) A kitartásod és az erőfeszítésed tényleg csodálatraméltó. És ezt nem úgy értem, hogy ''jól van pistike, nincs is kockafejed'', hanem komolyan.
Szerintem ha a unit-ok tetejénél kommentekben megjelölöd a forrást, az teljesen OK. Azért értsd meg nagyjából, hogy mit csinálnak, mert szerintem erre is rákérdezhetnek.
A HelpScribble-t nem ismerem sajnos. Talán lao ce igen ;)
Amúgy milyen helpet csinálsz? .hlp lesz a kiterjesztése vagy .chm? A .chm súgók modernebbek és megírhatod sima HTML-ben, képekkel, mindennel, aztán egy ingyenes fordító csinál belőle .chm-et. Egyetlen hátránya, hogy Delphiből nehéz kontextusfüggő súgóvá gyúrni, tehát hogy pl. legyen egy kis kérdőjel az ablakok címsorának jobb oldalán és a program minden gombhoz, kezelőszervhez külön súgótémát mutasson a kérdőjel megnyomása után. Ha csak sima súgó kell, ami pl. F1-re megjelenik egy külön ablakban, akkor ajánlom ezt a HTML-es technikát, elég hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest