Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
shev7!
találtam pár componest, ahogy én nézem 2 ami szóba jöhet, az indy tcp szerver - cliens párosa a másik a tcpclient(socet)+tcpserver(socet), ahogy néztem mindkettő jó lenne a feladatra, csak nem tudom hogy hogyan kell használni őket (a delphi help angol és én nem tudok angolul. a prog.hu-n találtam erről szóló témát de amit ott leírtak nem ehhez a verzióhoz való és nem is működik nálam)
Tudsz segíteni nekem hogy hogyan használjam őket delphi 7 ben?
eniak
U.i: Tudom, hogy nem ide tartozik, de közben írom a progi, és elakadtam hogy hogyan lehet erőforrás dll-ből filet kimásolni pl. a program főkönyvtárába? (jpg meg tudok nyitni dll-ből de a file másolásnál elakadtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest