- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #72451 üzenetére
Bocs, most olvastam ott és válaszoltam is rá.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Sebaj Fóbiás #72451 üzenetére
Kedves tőled, köszi.
De úgyis ide irányítunk ha nem vagy ott jó helyen. -
Dhampir
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #72441 üzenetére
A Dell Vostro 3500 esetében nem tudom, rövid idő alatt nem tapasztaltam, de az még nem a kijelző aljával emeli fel a notebook hátulját, tehát kicsit stabilabbnak tűnik.
-------------------------------------------------------------
Hasonló, de az alján a fenti külső részen található csavar meghúzásával orvosolható probléma akár a Dell Inspiron 7559 gamer notebooknál is előfordult annak idején, de ott sem mindegyik gépnél, ám a lenti cikk alapján úgy látszik, hogy az sem volt elég:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #72447 üzenetére
A gyártó el szokta fogadni, látszik, hogy mi az amit leejtettek, és mi az aminél a szoros zsanér miatt törött ki a fedlapból. De tényleg inkább ne várjuk meg, amint furcsa érzése van vagy szorulna, vigyétek be az első Dell szervizbe és kérjétek, hogy nézzék meg, kérjenek új zsanért, stb.
Nem tudom mennyit adnak el belőle, de mindig van egy hullám, amikor elkezdik ezeket hozni, döntően 2-3 éves korban, addigra fárad el a műanyag.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
movax
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #72437 üzenetére
A megoldás az lehet, hogy a zsanértakaró műanyag bizbaszokat könnyen le lehet venni és egy célszerszámmal óvatosan meglazítani a csavart, esetleg finoman befújni egy kis kenőanyaggal az egész szerkezetet, hogy könnyebben járjon.
Utólag okoskodom, sajnos, nálam mindkét zsanér kiszakadt, de ha előre tudom, így tettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #72441 üzenetére
Vostro vagy Latitude? Latitude-ból van 1-2 sajnos ami élete vége felé szintén olyat csinál, hogy kifordul pár csavar az LCD fedlapból, ha szerencséd van még gariidőben...
-
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #72437 üzenetére
Az Inspiron és Vostro széria erre hajlamos sajnos, de már volt Latitude is. Figyelni kell a jeleket.
Ahogy itt feljött a téma egyre több Vostro 3510 jön zsanérhibával.
Kb. ugyanannyi, mint előtte az Inspi G3-G5 széria a híresen elrontott zsanérjával.[ Szerkesztve ]
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Sebaj Fóbiás #13794 üzenetére
őő... van wifi kapcsoló.
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480s T490 T495 L380 L390 L480 L490 E480 E490 Angol / UK billentyűzet
- Lenovo Thinkpad L490, Intel Core i5 8265U, 8GB RAM, 256 GB SSD, Win11Pro
- Asus rog strix laptop i7 770
- AKCIÓ DELL Vostro GTX 1650/ i7 9750H/ 8Gb DDR4/ 500Gb SSD
- DELL Inspiron 5720 : i5 16 GB RAM / 1Tb SSD /1Tb HDD / 17.3 colos nagyméretű kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest