- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Nem kell külön topik, a garanciális feltételeket szívesen beletesszük az első hozzászólásba, ha valaki normálisan megfogalmazza és kéri a modkerben. Ezt zárom.
-
bnss
veterán
Javaslom inkább a kereső használatát új topic nyitása helyett: Dell notebookok
ne_nezze: ettől függetlenül - szvsz - nem kell neki külön topic, pláne nem ilyen címmel.
-
SzaboZE
addikt
A dell warranty adatbázisáról pedig annyit, hogy nekem simán hoz időnként például egy Latitude D630-ra egy 5 évvel ezelőtti asztali gépet
-
SzaboZE
addikt
válasz
PcNetKalmar #4 üzenetére
Elindul, csak jelszavazni nem tudod a gépet. A másik topikban is írtam, hogy ez mind igaz amit írsz, de az a matrica nem minden esetben marad meg jóhiszemű felhasználás mellett sem. A garanciát a BIOS-ban található service tag alapján lehet érvényesíteni ezesetben. Szép lenne, ha egy matricára bíznánk a garit...
-
premete
veterán
válasz
PcNetKalmar #11 üzenetére
Magyarországon, hivatalos CHS garanciával vásárolt laptop a Dell szerint 1 évig garanciális, a CHS pedig 3 évig javítja, tehát ne essünk hasra a service tag alapján kiadott garanciaállapottól. Friss tapasztalat, ismerősöm Svedországban él, bevitte az Ispiron 1520-at kinn a hivatalos szervizbe, 3500 koronáért akartak ránézni, hazaküldte, bevittem a CHS-hez, leolvasták az Express service kódot, majd ingyen kicserélték az lcd-t.
-
premete
veterán
Nem feltétlenül kell a service tag, sok refurbished laptopban nincs, sem a biosban, se címkén, attól még lehet garanciális egy készülék, ha a gyártó szerint nem is az. Vettem már refurbished dell-t, DELL Certified Partber-től, új házat kapott, azon nem volt service tag címke, mégis javították garanciában.
A service tag-et bárki ki tudja törölni, illetve újat be tud adni, ha akar. -
PcNetKalmar
tag
Lazza!
Szal akkor így is müxik, lusta DellSzervizesnél rá****** a gariraDe nyugtassatok meg, van pozitív értelme eme topicnak
-
nkmedve
őstag
válasz
PcNetKalmar #4 üzenetére
D szériás Latitude-oknál biza elindul, nekem is volt már olyanom .
-
PcNetKalmar
tag
válasz
PcNetKalmar #1 üzenetére
folytatás.:
1 ideje foglalkozom Dell laptopokkal, és arra a tapasztalatra jutottam, hogy csak az Amerikai server mutat meg mindent [ Dell warranty check ]
"Service Contacts & Warranties" alatt a hivatalos garancia ideje, és típusa!
"Original system Confiruation" alatt pedig a garanciális konfig listája van a gépnek!De figyelem mindenkinek ( és indítványozok erre egy külön topikot ).:
A gép csak akkor garanciális, ha a B.I.O.S.-ban lévő ServiceTag és a gép alján lévő setlin lévő ServiceTag megegyezik!!!!Ha nincs ServiceTag a gépen, akkor az vagy lopott gép, aminek átütötték a ServiceTag-ját, vagy alkatrészekből összebuherált machina!!!!
sajnos az elmúlt fél évben 3 ilyen gép is előfordúlt a Hardverapron-n ( pl. most is van egy! )
Vigyázzatok, mert aki Dell gépek közelében van, az leolvas egy ServiceTag-ot, bevési egy másik gép szám helyére, és az óvatlan emberre sóz egy nem garis gépet!!!!
Remélem a kevésbé Dell ismerőknek ez fontos információ csomag volt a későbbi vásárlásokhoz
Legmélyebb tisztelettel.:
PcNetKalmár -
PcNetKalmar
tag
Mielőtt megveszed valakitől és utólag esel arcra!
Sajnálom ha esetleg belecsinálok valakinek az üzletébe, de azt hiszem meg kellett nyitnom egy ilyen Topic-ot mert az elmúlt 3/4 év alatt 3-4 gyanús esedetű laptop is megfordult a kezembe és Magyarország 1ik nagy Dell szervizét leinformálva tudtam meg én is, hogy vannak akik ügyenen adnak el lopott laptopokat, pc-ket NEM RITKÁN POFÁTLANÚL JÓ GARANCIÁVAL ami persze barna lekvárt sem ér!
Eredeti beszólásom itt olvasható, de úgy is be ollózom.:
Fórumok / Notebookok / Dell notebookok / hsz_14041.htmlVigyázat!
Ha nincs a gépen a BIOS-ban is beírt ServiceTag, vagy a Dell Warranty Check nem ad infót, akkor a gép nem garanciális!folyt. köv.
Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest