Hirdetés
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorka73
csendes tag
Optiplex 755
# Intel Core 2 Duo E7300 (2.66GHz/3MB/1066MHz)
# 2GB DDR2 800MHz (2*1GB)
# Intel Q35 chipset (iAMT)
# 250GB 7200rpm SATAII HDD
# Free DOS CD
# FDD
# 16x DVD+/-RW meghajtó
# Intel GMA 3100 grafikus vezérlő
# beépített hangszóró
# második Soros és PS/2 portok
# USB magyar billentyűzet
# USB 6gombos lézer egér +egérpad
# PCI-E x16 foglalatEhhez mit szólsz (163e)?
Tudom, kell a szoftver még bele.
Ja, és 4 év a garancia[ Szerkesztve ]
-
664
csendes tag
-
Khaal
őstag
Ez elég rosszul hangzik, azt hittem egy átalakítón nem lehet sokat variálni, azért is vettem meg ezt.
Mindenesetre szükségem llenne egy delles átalakító panelre, meivel én floppy-cd nélkül kaptam a gépet....
Nem lehet a dell-től utánrendelni mint alkatrészt? Esetleg van valami hivatalos szervíz? -
Khaal
őstag
Ebben bizony nincs borda a chipen, de így ''kézzel mérve'' nem éreztem túl melegnek. Ha viszont lehajtom a gép tetejét, füllesztő hőség lesz odabent, átmelegszik minden, aproci a memóriák is. Ezek szerint akkor ez nem szokatlan dolog a régi SFF-eknél.
Lehet akkor be kellen szereznem egy notivinyót inkább, hátha az segít a dolgon, meg akkor ki kellen találnom valamit hogy kitudjon menni a meleg a gépből.
Még valami, vettem egy laptopcd-ide átalakítót itt ph-n, de nem akar működni a dellben (nem ismeri fel a cd-romot a bios). Másik gépben működik az átalakitó a laptopcd-vel, és a dell is ment sima méretű optikai egységgel, csak azt ugye nem tudom berakni a házba.
Tudomásom szerint ezekben a gépekben egy spéci panel volt ami a cd+fdd-re csatlakozott és erre ment rá az ide-fdd kábel. Be lehet valahol szerezni ezt a panelt? -
listván
tag
A 270 nem hibás széria! Ez hülyeség!
Tény, hogy elég nagy számban mennek tönkre kondi miatt alaplapok, de ha az összes Magyarországon értékesített 270-re vetítjük a dolgot, akkor a meghibásodási arány 3% alatt marad!HP Notebook, PC, Nyomtató szerviz. Garanciális és garancián túli javítások korrekt árak, rövid határidő. Tel: +36209996899
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest