- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz Dragon3000 #7 üzenetére
Igazából akkor mindkettővel lehet gond, érdemes jól megnézni, hogy egy durvább kártya belefér-e.
-
Dragon3000
veterán
válasz FireKeeper #2 üzenetére
Szerintem a vga magasság jobban korlátozza a dolgokat, mert a táp csatlakozó miatt kell plusz hely vagy valami 90 fokos csatlakozó kell. Az FE4090 csak 304mm hosszú, így a magasság lehet gond.
-
nagyúr
Nem rossz elképzelés, de ugyanaz a hiba mint megannyi háznál, hogy ha dobnak rá 1-2 centit, akkor érdemben nem változik a mérete, ugyanakkor pl. nem kell szenvedni a táppal.
Illetve, amit már a többiek is említettek, hogy erre a VGA-hosszra ma nem lehet csúcsgépet építeni.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Graphics
Jómunkásember
Thermaltake Supressor V1-esem van, valamikor esedékes egy kis bővítés, mert kicsit szűkös, lehet erre benevezek.
Habár az említett házba még egy Asetek LCLC-t is be bírtam tuszkolni
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Sundesz
őstag
Beszereztem egy ilyen házat én is, jó paraméterei vannak, a VGA 305 mm hosszúsága valóban kőzépkategóriára szűkíti a választékot. Ez egyebként a CH160 csak állítva + az alján a digitális kijelző.
Hörcsög Powa'
-
FireKeeper
nagyúr
pofás ház de a mai piacon a 305mm-es VGA hossz limit sajnos elég problémás.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
veterán
Nagyon jó kis ház, Tecsőn nézegettem róla videókat pár hete.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!