- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
zolko74 #106212 üzenetére
a bemdent-hez nem menj (tudom régen ajánlottam őket)
...nemrég voltam egy másik betegség miatt fogászati szűrésen a klinikán. csináltak röntgent és ct-t, egy napom elment rá igaz, de megérte. sima ambulanciára mentem.
az eredmény: az összes foggyökeremet túltömték ez elmúlt 7 évben. volt amelyiknek a gyökerét a szájüregbe 1 centivel betolták..pedig fizettem azért a gyökértömésért nem keveset.mivel kijelentette a doki hogy ő ezt körzetiben 500-ért nem kezeli nem fog kínlódni vele több alkalommal és ki kell húzni...pénzéhes banda. előfordult hogy rossz fogat írtak kihúzásra a csapó utcai szájseben, ugye ami szintén privát. amikor felhívtam hogy bszki hát miez, azt mondja menjek vissza egy hét múlva és akkor megírja jól a papírt? hogymicsoda?
jah és gyökérkezelések után sose volt röntgen kontroll...klinikán meg kötelező.
a túltömött 4 gyökeres fogamat a klinikán megmentették, 1 órás szájsebészeti műtéttel.
szóval ha jót akarsz magadnak, a klinikán keressél egy jó fogorvost. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gombászkönyvek egyben
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged