Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Nos lehet előzőekben félreérthető voltam vagy én nem értek valamit
Tehát egy DSL modem (egész pontosan először vmi ISDN doboz amiből megy telefon egy DSL modembe) tehát ez nem funkcionál routerként amennyire én tudom. Ebből megy Debian gépbe a net, amiben két háló kártya van. eth0 és eth1 között az egy ip forwarding script van és onnan megy win gépbe. apt-get -tel leszedtem egy firewall-easy csomagot, amit ha elindítok akkor azt írja hogy 'no packet filter support detected in kernel'. Itt tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest