-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Igazad van teljesen, de azért a pénzügyekkel is elég nehéz már ráfaragni, mert sok dolognak kéne együttállni ahhoz, hogy gondba legyek mondjuk netbankolásnál vagy Paypalos vásárlásnál.
Én egyébként pont a kolléga esete miatt nem javaslom kezdőknek a Debiant, már a telepítésnél könnyű elrontani a dolgot. Jó, mondjuk zoltanz pont nem kezdő, de még nála is előfordul az, ami egy tipikus kezdőknek készült desktop Linuxnál nem fordulna elő.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem volt állítva semmi a jogosultságokon részemről, természetesen.
Értem, felraktam root nélkül, megy rendben a rendszer csak "vonat" ne jöjjön.
Mostanában nem foglalkoztam behatóbban Linux-xal (10 éve) rajta vagyok, hogy frissítsem a tudásomat. Addig is köszönöm a türelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest