-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #8112 üzenetére
Egyébként itt a skype telepítése, ahogy látom, már 9-re is leírják, hogyan telepítsheted. Ha zavarnak az ilyen telepítésekkor előjövő
függőségi
problémák, akkor vagy a nem alap programokról mondj le vagy a Debian használatáról.még egy leírás a skype installról
itt meg még egy sudo fix
Igen régen telepítettem már Debiant, de az előbbi ablakba valóban nem írtam be a root jelszót, hogy legyen sudo-m! Tudom, hogy nem helyes így, kezdőknek főleg, de mégis így csináltam, mert az Ubuntu alapúaknál megszoktam a sudozást, így Debiannal is úgy akartam használni.
Itt és itt olvashatsz a gksu-ról, ha nagyon érdekel utána olvashatsz, miért tudsz azzal belépni és sudo-val miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged