Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer
    veterán

Értem x3. ha nem háromszor írod, hogy értds, akkor is értettem volna :N

Ez a baj ezzel a 'kezdő' kifejezéssel- nem tudunk mindent és ezáltal a tudásszint alacsony volta miatt quázi tudatlanságnak gondoljuk, a tudatlan meg ugye egyértelműen pejoratív jelző. Így aztán kijön hamar az egyenlet:

kezdő=debilizmo

;]

szerk: bár szerintem ha egy kész DE-t rak fel valaki a telepítővel, akkor nem bonyolultabb, mint egy Ubuntu.

Valóban nem. Ha minden működik! ezt azért érdemes kiemelni
    Például a gépem hálókártyáját egyik Debian se szerette eddig, ha nem élesztettem volna fel a routerem, akkor gondban lettem volna és én már nem is vagyok abszolút kezdő! Hang dettó!

Az "értsd" csak egy "szófordulat" a magyarázathoz, nem kell belekötni, nem volt benne rossz szándék.

"Ha minden működik!"

Nyilván, de ez bármelyik disztróra érvényes. Nem olyan rég valakinek (a kezdő topikban) meg pont az Ubuntu nem ment sehogyan a gépén normálisan. Pedig kezdőknek szinte mindig az van ajánlva a Mint mellett. :)

A kezdő meg nyilván vagy tudatlan vagy még nem sok tudással rendelkezik, tehát tapasztalatlan az adott témával kapcsolatban, azért kezdő. Szerintem ebben nincs semmi pejoratív, ez tény. A különbség ott van, hogy az adott kezdőt érdekli-e a téma, akar-e tanulni, utánaolvasni a dolgoknak, vagy csak szeretné, ha kapna egy rendszert, amit felrak(nak neki), és megy és kész, de nem akar érteni hozzá (mélyebben), nem akar terminált sem látni, nem akarja piszkálni.

Új hozzászólás Aktív témák