Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Ha a testing disztribúciót a nevével (jessie) írod be a sources.listbe, akkor gyakorlatilag amint kijön a jessie stable disztribúcióként, neked is az lesz. Tehát az átmenet észrevehetetlen.
Ugyanakkor a Jessie jelenleg nincs olyan állapotban, hogy problémamentesen használható legyen, időről időre bele lehet futni kellemetlenségekbe. Ezek nem túl nagyok, ha értesz hozzá, de ha nem, és/vagy nem szeretsz sokat reszelni a rendszeren, akkor jelenleg nem javaslom a testinget.
A jelenleg testingben lévő csomagok nagy valószínűséggel bekerülnek a stabilba megjelenéskor, persze előfordul hogy valamit mégsem sikerül bevinni, de ennek a jelenlegi fázisban már kicsi az esélye.
-
Apollyon
Korrektor
Ha testinget telepítesz, akkor az testing marad.. ha jól tévedek, nem tudsz "visszafelé" váltani.
Bár most fagyasztották be a napokban a Jessie-t, szóval új dolgok már nem kerülnek bele, max bugfixek, security update-ek (illetve a benne lévő dolgok sem jönnek ki onnan).
Asszem csak a repókkal kell variálni, de amikor pár éve összeomlott a Debianom mert összevissza telepítgettem innen-onnan, azóta nem nagyon hekkelem a sources.list
Azért valaki expertebb véleményére én is kíváncsi lennék

Szerk: Cinnamont is lehet telepíteni Debire? Még nem is néztem, én MATE-tel használom de az benne van a wheezy-backportsban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest