Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
bambano
üzenetére
Persze, egyről beszélünk. (max. én a /var/log/apt/history.log-ból indulnék ki, akkor nem kell diff-ezgetni, és utólagos meggondolás esetén is müxik, mikor elmaradt az előzetes get-selections, de ez végleg részletkérdés)
Arra gondoltam, hogy rengeteg csomagról van szó, és feltételeztem, hogy kézzel távolítja el. Akkor tuti hogy valami(ke)t ki fog hagyni és máris nem "teljes" az eltávolítás. Nem beszélve az így elvesztegetett időről, melynek ily módon való elvesztegetését nem élvezném.
Mondjuk így kipróbálásra érdemes egy task-kde-desktop-ot feltenni és akkor csak azt kell leszedni, és visz magával mindent, ez elronthatatlan.

Viszont időben biztos, hogy a mentésből visszaállítással jár jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi