Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Ez a játék számomra egy nagy csalódás.
Grafikailag ocsmány, köszönhetően az egyszerű portnak, egyedül a fények szépek benne. Nagyon szerettem az első meg a második részt is mert para volt, de ebben a részben egyszer sem sikerült megijednem. Ez tudtommal egy horrorjáték és én brutális horrorélményt várok el tőle, nem pedig olyat amiben inkább nevetek a szörnyeken mintsem megijednék. Pedig direkt sötétben játszottam fejhallgatóval jó hangosan, de így sem sikerült megijednem. Nem kellett volna ennyire lebutítani a horrorélményt.
Teljesen kiszámítható lett, tele van idióta akcióelmekkel amire semmi szükség. Nagy kár, hogy a több eladás érdekében ennyire megváltoztatták a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Grafikailag ocsmány, köszönhetően az egyszerű portnak, egyedül a fények szépek benne. Nagyon szerettem az első meg a második részt is mert para volt, de ebben a részben egyszer sem sikerült megijednem. Ez tudtommal egy horrorjáték és én brutális horrorélményt várok el tőle, nem pedig olyat amiben inkább nevetek a szörnyeken mintsem megijednék. Pedig direkt sötétben játszottam fejhallgatóval jó hangosan, de így sem sikerült megijednem. Nem kellett volna ennyire lebutítani a horrorélményt.