Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erre a nagy dögre gondolsz? csak mert ez szemből is sebezhető és nincs is olyan dög a játékba amit csak hátulról lehet. ennél az alap taktika az hogy függőlegesbe állítod a cutter célzőját és belassítás után a vállánál lövöd a sárga részt és leszakad a karja. ha mindkét karját lelőtted megdöglik.
a kutató puska egy sima fegyver amin rendes zoom sincs mivel nincs akkora terület a játékba ahol ki lehetne használni. másodlagos-t ha nyomsz neki akkor kicsit zoom-ol. viszont maxra fejlesztve jó erős ez is. ahogy én tapasztaltam úgy is megöl dögöket hogy a testükre lősz. viszont a tárkapacitása max-on is jó ha van 10. kipróbáltam de annyira nem jött be. nem is táraz olyan nagyon gyorsan meg ha én nem tömegoszlatni akarok hanem csak egy pontra lőni arra a leghatékonyabb a cutter. gyors, elég erős fejlesztve és fér bele lőszer.
sztázist meg a fegyverekkel párhuzamosan szoktam fejleszteni mert szerintem nagyon hasznos az a lassítás. csak aztán álltam neki élet meg stb fejlesztésének.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest