Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Ma éjjel 1-kor végeztem a játékkal. vmi okból azt hittem, hogy csak 10 pálya van benne, erre 12 lett belőle
. Végéhez közeledve érezhetően nől a feszültség. Két fegyót használtam egész végig (Impulzusfegyver rulz
), de végén maradtam egynél plusz egy rakás orvosi csomagnál.
Jó így újrakezdeni, hogy van 12 gócpontom, egy rakás lőszerem meg 98500 pénzem. Erősen növeli a biztonságérzetet és a mentések ritkaságát
. Kár, hogy elején nincs meg a kinézismodul, felkaptam volna vele a hangárban a "peronok" közül újra azt a drága kis babát. Télleg, az minek a jelképe akart lenni
?Asszem beszerzem eredetiben is a gammát (Tesco-s "félreáraztamezértolcsó" buliról sajna lecsúsztam, elhordták anno mind). 2. rész mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák

- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 4
- Milyen széket vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Végéhez közeledve érezhetően nől a feszültség. Két fegyót használtam egész végig (Impulzusfegyver rulz
), de végén maradtam egynél plusz egy rakás orvosi csomagnál.