- CPU léghűtés kibeszélő
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
tetszik a game...jó, meg para, meg minden,,de volna két kérdésem:
Az első az élsimítás...nem lehet erre valahogyan élsimit eröltetni? Ha lehet driverből,,,abban segitsetek nekem pliiz hogy hogyan....mert ha CCC-ben beállitom azt le sem szarja a játék
A második pedig:
Sok féle "ellenség" lesz? Mert a második pálya vége felé járhatok,,,de egyenlőre még csak kétlábú szarral találkoztam...kicsi "bébi" szarral,,még kisseb sok kis szarral, repülő szarral,, ami felélesztette a többit, meg földön kuszó nagyra nőtt "spermium" szarral (aminek farka van)! Tudom hülyén hangzik mert most hogy igy leirtam, leírva még soknak is tünik,,,de játék közben már kezd unalmas lenni és már lassan meg sem ijedek tőlük...mind ugyan ugy néz ki....lesz ez változatosabb? Legalább valami különböző ruhákat dobtak volna rájuk
nem akarom fikázni a játékot mert tényleg bejön,,,,csak olyan egyhanguak az ellenségek...Remélem egy pöppet változik azért ez még... 
Új hozzászólás Aktív témák

- CPU léghűtés kibeszélő
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 1 / 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem akarom fikázni a játékot mert tényleg bejön,,,,csak olyan egyhanguak az ellenségek...Remélem egy pöppet változik azért ez még...