- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Nálatok előfodult az, hogy 10 fejezetben miután megszereztétek a legénységi kulcsot vagy mi a fenét, az első használat után eltünt a kellékek közül és a másik zárt ajtónál ahol kellene használni, már nem tudtátok mert folyamatosan azt írta ki, hogy a legénységi kulcsra van szüksége. Így sajna nem tudom mind a 3 navigációs kártyát összeszedni és nem tudok továbblépni erről a szintről.
Nem azzal van a gond, hogy alapból nem vettem fel, felvettem, láttam, hogy ott van a küldetés tárgyak között,a feladatoknál ki is "pipálódott" mint elvégzett.
Ez miért lehet?
Ha nem is tudjátok megmondani, nem tudna valaki küldeni egy mentést a 11 fejezettől, vagy a 10. fejezet végéről?
Nagyon megköszönném, mert már 2 napja kolbászolok ezen a pályán és már 20x újrakezdtem, de nem jártam sikerrel!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest