- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Nálatok előfodult az, hogy 10 fejezetben miután megszereztétek a legénységi kulcsot vagy mi a fenét, az első használat után eltünt a kellékek közül és a másik zárt ajtónál ahol kellene használni, már nem tudtátok mert folyamatosan azt írta ki, hogy a legénységi kulcsra van szüksége. Így sajna nem tudom mind a 3 navigációs kártyát összeszedni és nem tudok továbblépni erről a szintről.
Nem azzal van a gond, hogy alapból nem vettem fel, felvettem, láttam, hogy ott van a küldetés tárgyak között,a feladatoknál ki is "pipálódott" mint elvégzett.
Ez miért lehet?
Ha nem is tudjátok megmondani, nem tudna valaki küldeni egy mentést a 11 fejezettől, vagy a 10. fejezet végéről?
Nagyon megköszönném, mert már 2 napja kolbászolok ezen a pályán és már 20x újrakezdtem, de nem jártam sikerrel!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest