- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Most értem el oda, hogy már nem érdekel, hogy miért sz*rakodik a gépem. az előbb éppen olvasgattam valamilyen oldalt, a gépben nem voltak benne a hibás memóriamodulok, aztán hirtelen a zene, amit hallgattam, 1 tizedmásodperces ismétlésekbe kezdett, semmire nem reagált a gép, és bár kék halál nem volt, mégis csak a reset segített rajta. Azért ezt nevezem én paradoxonnak: nyár óta kicseréltem a számítógépem ÖSSZES alkatrészét. Mindegyik hibátlan. Együtt viszont: egy rohadt bugos, szerencsétlen, hig end-nek nevezet szutyok, amit nem lehet rendesen semmire használni. Azt hiszem, tudom, mit fogok csinálni. Ráengedek valamilyen burn-in tesztert 250%-os terheléssel, ami remélem, hogy először a procit füstöli szét, utána meg a rohadék memóriát égeti el. A többi alkatrészre meg a la natur ráengedek 220-at, megnézem, hogy mit bírnak az IC-k. Bár már azon is gondolkodtam, hogy eladom egy csövesnek egy száraz kifliért, apámmal meg vetetek egy új gépet, amit szakértő rakott össze, mert mert a ****** tele van azzal, hogy nem tudok használni egy ilyen konfigot. Ha van egyéb ötletetek, hogy hogyan nyírjak ki egy 700 ezer forintos gépet, csak tessék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 2042
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest