Új hozzászólás Aktív témák

• andriscs

aktív tag

Hi!

Most értem el oda, hogy már nem érdekel, hogy miért sz*rakodik a gépem. az előbb éppen olvasgattam valamilyen oldalt, a gépben nem voltak benne a hibás memóriamodulok, aztán hirtelen a zene, amit hallgattam, 1 tizedmásodperces ismétlésekbe kezdett, semmire nem reagált a gép, és bár kék halál nem volt, mégis csak a reset segített rajta. Azért ezt nevezem én paradoxonnak: nyár óta kicseréltem a számítógépem ÖSSZES alkatrészét. Mindegyik hibátlan. Együtt viszont: egy rohadt bugos, szerencsétlen, hig end-nek nevezet szutyok, amit nem lehet rendesen semmire használni. Azt hiszem, tudom, mit fogok csinálni. Ráengedek valamilyen burn-in tesztert 250%-os terheléssel, ami remélem, hogy először a procit füstöli szét, utána meg a rohadék memóriát égeti el. A többi alkatrészre meg a la natur ráengedek 220-at, megnézem, hogy mit bírnak az IC-k. Bár már azon is gondolkodtam, hogy eladom egy csövesnek egy száraz kifliért, apámmal meg vetetek egy új gépet, amit szakértő rakott össze, mert mert a ****** tele van azzal, hogy nem tudok használni egy ilyen konfigot. Ha van egyéb ötletetek, hogy hogyan nyírjak ki egy 700 ezer forintos gépet, csak tessék. ;]

Új hozzászólás Aktív témák