- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
mi a kulonbseg a kovetkezo 2 db Kingston 8GB (4GB 512M x 64-Bit x 2 pcs.) DDR3-1600 CL9 240-Pin DIMM XMP KIT-ek kozott?
-KHX1600C9D3K2/8GX es
-KHX1600C9D3X2K2/8GX
azonkivul hogy az utobbi kb. egy ezressel dragabb, es van a neveben egy "X2". mert en semmi lenyegeset nem vettem eszremod: ja meg az egyik kek, a masik szurke bordas. mas esetleg?
-
Konflikt
addikt
válasz
luckynick #3965 üzenetére
pl. AIDA64-ben pl. megnyitod az alaplap->lapkakeszlet oldalt, es ott memoriavezerlo tipusanal latni fogod (single 64bit, v dual 128bit)
edit:
havri1 persze, nem irtam h azok rosszak lennenek, de ezis csak egy tapasztalat. de meg ha beszereltel 1000 kit kingston-t is, azis csak egy nagyon vekony hajszalvekony mintaszelet. ha minden letezo piacon elerheto tipusbol atfutott volna alattad 1000 db, akkor lehetne ilyen olyan kovetkezteteseket levonni -
Konflikt
addikt
meg kell vedenem mind2 markat mert OCZ-m is van par eve, geil memoriakat pedig hosszu ido ota hasznalok problemamentesen. persze ezek csak sajat tapasztalatok, es nyilvan akadhat ezek kozott is gyenge darab.
na de pl. az OCZ nem hiaba ad 10 ev garit, mig pl. egy kingston, kingmax altalaban 5 evet, vagy egy transcend csak 2-3-at.
a garancia hossza azert rendesen enged kovetkeztetni az altalanos minosegre.edit, @shteer: koszi, ezek tenyleg jo arban is mennek.
-
Konflikt
addikt
udvozletem.
milyen 2x4 GB-os kotseghatekony RAM-ot ajanlatok, (1333-as eleg) amire min. 3-5 ev gari van, elettartam lenne a legjobb.
koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest