Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Szia Fori23!
1-2hete vettem meg Slet27-től a ''régi'' ramjait, és talán ismerős lehet, mert a memó ugyan az mint ami neked van!!!
Az linkelt képedet nézve teljes mértékben egyforma, de elárulnád nekem, mégis honnan tudtad meg hogy milyen chipekkel van szerelve??? (mert nemtom, hogy lehet megnézni, a borda leszedése nélkül) Egyébként gratula az eredményeidhez, havernál teszteltük az enyimeket, és az is lazán vitte a 820Mhz-t... többre nem volt már időm.... tudom LOL
Sajnos saját gépemnél, nehéz a tuning, mert egy kicsit olcsóra sikerült...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest