- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Hali!
Probléma: memtest 86+ 2.01 hibátlanul fut, akár órákig is, de win XP 32 alatt a memtest kb. 60-80 százaléknál már hibázik. Ramok 1600 CL7-7-7-20-on (1866 CL8-as CellShock-ok). Mi lehet ennek az oka?
Ramfesz: 2.0 V, egy 12 centis venti hűti a ramokat (hivatalosan is adható nekik 2.0 V). Konfig az adataimnál.Előre is köszi!
-
AirBooms
addikt
Ha ez is 0743-as sorozatú, akkor rossz hírem van. Ma te vagy a hatodik, akinek az ilyen sorozatú Diablója mindenféle frekiken mindenféle feszeken hibázik. Asusokban, DFI-kben, Gigákban is próbálták őket, s mind mai, illetve eheti vásárlások, és 0743-asok. Valszeg tényeg a ramokkal lesz gond, mert az kissé valószínűtlen, hogy ennyi júzernél ennyiféle lapban is hibáznak. Amúgy én is beszoptam egy ilyet ma, de nekem is visszafizették érte a pénzt...
-
-
AirBooms
addikt
Szóval: az a helyzet, hogy csak 800 MHz-en nem csinál kalamajkát a ram, minden egyéb frekin (mondjuk 960-on is) valami miatt elöbb-utóbb kékhalál, majd újraindulás. Az Asus lapban ez a ram ment 2,3 volton 1200 MHz-et 7-es perf. levelen. Ezek alapján itt is belőttem fix 7-re, de 6-on is néztem, meg 8-on, de ez tök mindegy neki. 960 MHz-et a P5K deluxe simán vitte 2 V alatt is, itt meg semmi...
Két hetes, vadiúj ramok...Ja és soxor a lap saját monitorozó progija is megbolondul, minden ablakot teleír piros, hatalms értékű számokkal, vagyis teljesen irreális dolgokat mutat.
-
AirBooms
addikt
Hali!
Nem tudja-e valaki errefelé, hogy az 1066-os Crucial Tracereim miért nem mennek (csak 800 Mhz-en nem indul vele újra a gép) a vadiúj DFI LanParty UT P35-T2R lapomban. 1066-on mindenféle tuning nélkül, mindent AUTO-n hagyva még 2,3 V-on is lefagy, majd újraindul vele a gép! Ugyanezek a ramok a P5K deluxban a szokásos 1200 MHz-et is vitte!
Írtam már a DFI topicban, de egyelőre ők sem tudtak sok okosat mondani...
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest