- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Qru itt is intéznék hozzád egy kérdést!Ha nem haragszol!
Ugye most,hogy a procót megrángattam,neked köszönhetően sikerrel,a memóriákkal kapcsolatban lenne egy kérdéserm!Van a BIOS-ban egy olyan,hogy lehet állíttani,milyen fokozatban menjenek a ramok.A nevére most nem emlékszem,de 3 fokozat van:Standard,Turbo,Extreme.
Ha ezt Turbo-ra állíttanám a meglévő beállításokkal,szerinted bírná?Vagy próbáljam meg?
Elvégre puding próblja az evés?! -
DonMedve
addikt
válasz
8800gts
üzenetére
Pont ez a baj,hogy auto-n van!Állitsd be,hogy hány MHz-en fussanak!Vagy úgy van ahogy irtam az előző hsz.-ben,vagy DRAM
SB valami,nem tudom az angol kifejezést,mert a régi ASUS lapomba(ASUS P5WD2 Premium),ott a DRAM : FSB arányt tudtad állitani,külön a memória frekvenciát nem!Az én giga lapomba most igy van,hogy Memory Frequency,és a System Memory Multiplier-be van,a MB Inteligent Tweaker-ben!Nem tudom éthető e,meghogy NVIDA chppes lapba is igy van e,de szerintem nagy eltérés nem lehet. -
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segitteni?Van egy OCZ Reaper HPC 1066 2x1GB kitem.Eddig 1200-on tudtam max meghajtani.2.1V-ot adtam neki.Idáig nem volt vele gond,de ha e fölé megyek akkor vége.Előfordulhat,hogy ez lenne a vége a memóriának?Mert ha abból indulokki, hogy ez előtt ugyan ilyen memóriám volt csak 800-asba,és azt meg tudtam hajtani 1135-ön,akkor ennek is mennie kellene,nem?!Ja alaplap amiben munkálkodik a kicsike egy Gigabyte EP35-DS4 Rev.2.1!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ugye most,hogy a procót megrángattam,neked köszönhetően sikerrel,a memóriákkal kapcsolatban lenne egy kérdéserm!Van a BIOS-ban egy olyan,hogy lehet állíttani,milyen fokozatban menjenek a ramok.A nevére most nem emlékszem,de 3 fokozat van:Standard,Turbo,Extreme.
Elvégre puding próblja az evés?!
Mondjuk lehet,hogy a lap inkább a ludas,mert rá van firkálva,hogy 1200MHz-ig.De ez valszeg nem fog már kiderülni!