Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen processzort vegyek?
- Corsair tápok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DubaiMafia
csendes tag
CSáó!
Kicsit lehet lamer a kérdés de csak felhasználó vagyok nem szakértő (azokat én keresek
) Szóval rendelkezem egy 2002-ben vásárolt desktop géppel ami igen csak le van maradva technikailag (P4 1800, stb..) de most kicsit bövitgetem mert anyámnak jo lehet még. Az érdekelne hogy hol tudom megnézni a benne lévő memória méretét/tipusát hogy milyet kell bele vennem? (xp prof. fut rajta)
Kösz
Üdv. -
DubaiMafia
csendes tag
Csáó everyone!
Segítséget szeretnék kérni valakitől aki otthon van memória témában: Laptopomban jelenleg 512MB DDR2 667Mhz van. Kicsit gyorsítani szeretném a vast. Melyik jobb választás (melyik eredményez nagyobb hatást a sebességben):
1. Kingston (de a márka mindegy, csak ideírtam) 2x1024MB, 667 vagy 800MHz és így kapok 2048MB memóriát, mivel az 512-es kikerül,
VAGY
2. Kingston 2048MB 667MHz (ebből nem veszek 800-ast mert baromi drága) és így kapnék összesen elméletben 2560MB memóriát. 667mhz-n.
Melyikkel járok tehát jobban? A segítséget előre is köszi, úgyhiszem itt talán akad pár hozzáértő ha már prohardver.hu a cím, mert más fórumokon csak nagyszájú hozzá nem értő okosokkal találkoztam.
Peace

Új hozzászólás Aktív témák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Vicces képek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Szóval rendelkezem egy 2002-ben vásárolt desktop géppel ami igen csak le van maradva technikailag (P4 1800, stb..) de most kicsit bövitgetem mert anyámnak jo lehet még. Az érdekelne hogy hol tudom megnézni a benne lévő memória méretét/tipusát hogy milyet kell bele vennem? (xp prof. fut rajta)