- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
-
gergo19
aktív tag
Bocsánat kicsit pongyolán fogalamztam.
Én a gépet csak játékra és néha filmnézésra használom a többi dolgot a leptoppal csinálok. A 24/7-et úgy értem, hogy egy hétköznapi használat, nem csak mondjuk egy 3dMark lefuattása elejéig. Igaz nekem még nem volt meg a múlt héten a ram. Ezért írtram azt, hogy ha nem indulgat újra...... akkor nekem már megfelelő a beállítás. Fontos dolgot nem csinálok a géppel így még esetleg az sem jelentene gondot ha egyszer megállna a rendszer, bár akkor már kicsit visszavennék a teljesítményből. -
gergo19
aktív tag
Én annyira nem értek hozzá, de szerintem ha a gép nem indul újra nem fagy, tehát nincs semmi gond vele akkor az a beállítás jó és lehet használni 24/7-ben. Engem nem zavar ha a memtest86 hibát dob ki rá vagy hibázik egy kicsit a ram ha az nem észrevehető. Természetesen a fesszel ésszel bánva +0,3V-nál többet nem adva neki értem a stabil tuningot. Tehát szerintem ha játékok alatt nem fagy, nem indul újra stb és az Orthos is megy legalább 3órát akkor nyugodtan lehet használni a memóriát azzal a beállítássa, még akkor is ha a memtest86 esetleg hibát dob ki rá. Ez az én véleményem de kérlek javítsatok ki ha nagy butaságokat írtam le, vagy más a véleményetek

-
gergo19
aktív tag
Nekem most 900Mhz 5-5-5-18 +0,3V feszel (Corsair C5DHX 2X2Gb). Másfél óra Orthos és stabil.
A feszt hagyom ennyin ennyit simán bírnia kell mert nem melegszik. Az időzítésekkel megyek majd egyre jellebb 5-5-5-15 stb. Egy kérdés 5-5-5-15 után a következő lépcső a 4-4-4-12 vagy van közte még valami amit érdemes kipróbálni -
gergo19
aktív tag
Ajaj akkor lehet nem kellett volna megrendelnem. Nekema proci miatt kell a 900Mhz mert így megy 3600-ot. Elégé elkeseredtem ezen a híren. Még magasabb időzítések? mennyin akarod használni? Nekem játékra kéne ott a mennyiség számít nem az időzítés de remélem az én példányom kicsit jobb lesz. A 2.3V már elég sok vagy hűtöd valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- 3D nyomtatás
- Hobby rádiós topik
- Spotify
- További aktív témák...
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a gépet csak játékra és néha filmnézésra használom a többi dolgot a leptoppal csinálok. A 24/7-et úgy értem, hogy egy hétköznapi használat, nem csak mondjuk egy 3dMark lefuattása elejéig. Igaz nekem még nem volt meg a múlt héten a ram. Ezért írtram azt, hogy ha nem indulgat újra...... akkor nekem már megfelelő a beállítás. Fontos dolgot nem csinálok a géppel így még esetleg az sem jelentene gondot ha egyszer megállna a rendszer, bár akkor már kicsit visszavennék a teljesítményből.

Kösz az infót.